Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 жовтня 2020, 14:38
11581
4

Україна U-21 – Румунія U-21. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021

Цікаво буде подивитися не лише на підопічних Руслана Ротаня, але й на Тудора Белуце

| Оновлено 09 жовтня 2020, 14:38
11581
4
Україна U-21 – Румунія U-21. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021
Libertatea.ro

В п’ятницю, 9 жовтня, свій сьомий матч у відборі до Євро-2021 (U-21) проведе молодіжна збірна України. Суперником українців буде команда Румунія, яка займає другу сходинку в турнірній таблиці та має чудові шанси потрапити на чемпіонат Європи. 

Наша збірна розташовується в «турнірці» на третьому місці, маючи в своєму активі сім очок. Шанси на вихід з групи у команди Руслана Ротаня лише теоретичні. На жаль, поточний відбір був провалений на початку турнірного шляху. У вересні наша збірна провела два матчі відбору і обидва на виїзді. Спершу зіграла внічию з лідером групи - збірною Данії (1:1), а потім взяла реванш у Фінляндії (2:0) за поразку в першому колі. 

Варто відзначити, що тренерський штаб в останніх  поєдинках залучає велику групу нових футболістів, награючи склад вже на наступний відбір. Так і цього разу на збір вперше викликані відразу шість дебютантів: Данило Скорко, Володимир Бражко і Богдан Білошевський з молодіжного складу «Динамо», Богдан В’юник з «Шахтаря U-21», Ілля Шевцов з «Десни», а також 17-річний Олег Очеретько з «Маріуполя». До речі, Олег є наймолодшим серед гравців збірної, які брали участь в поточному відборі. Тим цікавіше побачити, як проявлять себе новачки поруч з більш досвідченими футболістами.

Молодіжна збірна Румунії веде боротьбу за першу сходинку в групі, адже відстає від Данії лише на три очки. А оскільки очний поєдинок між цими командами відбудеться в Румунії та буде завершальним для суперників, саме румуни можуть вийти з групи з першого місця. Поєдинок проти збірної України є ключовим для Румунії, і поразка в Києві не входить у плани тренерського штабу. 

Як відомо, молодіжку Румунії на початку року очолив зірковий Адріан Муту, але через пандемію перші матчі під його керівництвом збірна зіграла лише у вересні. В обох поєдинках його підопічні святкували перемогу: фінську збірну обіграли з рахунком 3:1, а Мальту розгромили 3:0.

Варто відзначити, що в поточному відбірковому циклі румуни найменше пропустили серед команд восьмої групи – 4 м’ячі, і найбільше забили – 17. Цікаво, що у складі збірної Румунії грає новоспечений «динамівець» Тудор Белуце, який є одним з лідерів команди Адріана Муту.

В першому колі команди зустрічались рік тому, тоді впевнену перемогу здобули румуни з рахунком 3:0. Тож у наших хлопців є гарний привід взяти реванш за прикру поразку в першому колі, тим паче гарантована підтримка вболівальників, яким з обмеженнями дозволили відвідати поєдинок на «Оболонь-Арені».

Орієнтовний склад України U-21: Різник – Дубінчак, Попов, Сирота, Лебеденко, Батагов, Чех, Булеца, Цітаішвілі, Топалов, Сікан.

 
  • 2.34
  • 3.13
  • 2.57
Зробити ставку
 
  • 2.31
  • 3.15
  • 2.52
Сделать ставку
 
  • 2.33
  • 3.12
  • 2.58
Зробити ставку

9 жовтня, п'ятниця

Україна U-21 – Румунія U-21
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 18:30
УКРАЇНА U-21 — РУМУНІЯ U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо
Футбол | 17 квітня 2024, 07:38 1
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо

Дивіться 17 квітня о 15:30 перенесений матч 16-го туру УПЛ

ЛУНІН: «Не міг бігати 5 хвилин, як партнери, не кажучи вже про 120 хвилин»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:30 1
ЛУНІН: «Не міг бігати 5 хвилин, як партнери, не кажучи вже про 120 хвилин»

Андрій прокоментував перемогу над «Манчестер Сіті» у чвертьфіналі ЛЧ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olexyn
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sherlock
З таким складом рвати їх треба , у нас вже більшість грає в основі клубів упл , не розумію як можна було так провалитись проти таких команд в нашій групі
Artem Gurin
Чемпiонат россij можуть.....???
Vytas Meskauskas
Руслан не стратег и тем более не тренер, Румыния начнет с атак и высокого пресинга , наша команда будет играть на сколько позволит соперник так как агрессивно играть это не наш стиль .