Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2020, 22:20
792
1

Андрій ТОТОВИЦЬКИЙ: «У нас були хороші шанси обіграти Шахтар»

Футболіст «Десни» розповів про поєдинок із донецьким клубом (2:2)

| Оновлено 05 жовтня 2020, 22:20
792
1
Андрій ТОТОВИЦЬКИЙ: «У нас були хороші шанси обіграти Шахтар»
ФК Десна Чернігів. Андрій Тотовицький

27-річний український півзахисник «Десни» Андрій Тотовицький прокоментував нічию чернігівської команди в матчі 5-го туру УПЛ проти «Шахтаря» (2:2).

«Якщо зараз говорити, нічия для нас — це позитивний результат. На початку зустрічі з «Шахтарем» пропустили відразу. Але добре зреагували на це: забили два швидкі голи. Там у Пилипа Будківського момент був, шкода не забили. Якби був рахунок 3:1, думаю, ми перемогли б. Але зараз можна сказати, що це — позитивний результат. По-перше, ми домоглися нічиєї з такою командою, як «Шахтар». А, по-друге, «Десна» вперше в історії взяла очки в матчі з «Шахтарем». Ми «Динамо» обігравали, а з «Шахтарем» якось не виходило.

Момент з моїм голом? Льоха Гуцуляк взагалі розібрався дуже добре. Не просто так він в «Вільярреал» їздив. Їм був зроблений відмінний пас і, дійсно, гріх було після такого проходу промазати.

Успішно зіграли з грандами на старті сезону? З «Динамо» ми грали на виїзді, тому було десь трохи важкувато. У нічийному матчі з «Динамо» нам десь і пощастило, якщо дивитися за моментами і по самій грі. А ось у грі з «Шахтарем» у нас були хороші шанси для того, щоб виграти цей матч.

Що можу сказати по матчу Ліги Європи з «Вольфсбургом»? Коли ми їхали в Вольфсбург, ми розуміли, що команда вперше вийшла в єврокубки. Спочатку грали десь схвильовано і в простих ситуаціях втрачали м'яч. Але після пропущеного гола ми зрозуміли, що цю команду ми можемо проходити. І не те, що можемо, ми зобов'язані були проходити «Вольфсбург», судячи з гри. До вилучення Йоонаса Тамма у нас було два моменти, які ми не реалізували. Звичайно, прикро, що ми вилетіли. Але, думаю, все одно ця гра нам в плюс пішла. Після цієї гри з «Вольфсбургом» в чемпіонаті України ми здобуваємо позитивні результати», — сказав Тотовицький.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andre066
О, история! Так держать!