Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 жовтня 2020, 03:41
3032
4

Барселона нарешті виграла на полі Сельти

Каталонці в меншості здобули велику перемогу

| Оновлено 02 жовтня 2020, 03:41
3032
4
Барселона нарешті виграла на полі Сельти

П'ять років і майже п'ять місяців - з 5 квітня 2015-го - «Барселона» не могла перемогти на полі «Сельти». А Лео Мессі не забивав у Віго сім років! Але тепер одна з цих серій перервалася

Перший тайм, який пройшов під щільним дощем, особливою ​​видовищністю не відрізнявся. Команди завдали по два удари, в т.ч. по одному влучному. Але якщо Фаті, який отримав пас від Коутіньйо, пробив під ближню штангу, то з ударом Фонтана впевнено впорався воротар. 1:0, «Барселона» володіла перевагою, але залишилася в меншості. Що дивно, в пасиві гостей було лише 4 фоли! Але два з них заробив Клеман Лангле, і обидва, на думку арбітра, тягнули на попередження. Тож на 42-й хвилині каталонці залишилися в меншості.

Однак врятувати гру «Сельті» не вдалося. Другий тайм почався з чергового швидкого голу гостей: Мессі справа увірвався в карний майданчик, прострілив - і м'яч рикошетом від ноги Лукаса Оласа влетів у ближній кут воріт, дезорієнтувавшии голкіпера. 0:2, і шансів у господарів не було. Так, вони перевершили «Барселону» за володінням м'ячем після перерви (54:46%), але, як і в першому таймі, зуміли нанести тільки один удар в площину. Каталонці впевнено відбивалися, а в компенсований час організували контратаку. І знову гол зробив Мессі. Тепер він увірвався у штрафний зліва, пробив низом - воротар ногою відбив м'яч. Проте, на підборі першим опинився Серхі  Роберто, який розстріляв ворота - 3:0.

«Сельта» з п'ятьма очками після 4-х ігор залишилася на 11-й сходинці турнірної таблиці. 4 жовтня команда їде в гості до «Осасуни». «Барса» набрала 6 балів після двох матчів і піднялася на 5-е місце. У неділю каталонці приймають «Севілью».

Іспанська Ла Ліга. 4-й тур.

«Сельта» – «Барселона» – 0:3


 Ансу Фаті (11), Лукас Оласа (51, автогол), Серхі Роберто (90+5).

 Клеман Лангле (42, 2 ЖК).

 Джозеф Айду (39), Нестор Араухо (48), Ренато Тапіа (69), Джейсон Мурільо (75), Фран Бельтран (90 + 3) - Клеман Лангле (24), Жерар Піке (43), Жорді Альба (84), Серхіо Бускетс (87).

«Сельта»: Іван Вільяр - Хосе Фонтан (Нестор Араухо, 32), Джейсон Мурільо, Джозеф Айду (Мігель Баеса, 46), Лукас Олас, Уго Мальо - Денис Суарес, Ренато Тапіа (Фран Бельтран, 75), Габріель Вейга (Ноліто , 60), Емре Мор (Санті Міна, 61) - Яго Аспас.

«Барселона»: Нето - Жерар Піке, Серхіо Роберто, Жорді Альба, Клеман Лангле - Френкі де Йонг, Серхіо Бускетс, Філіпа Коутіньйо (Педро Лопес, 72) - Ансуї Фаті (Франсіску Трінкал, 72), Антуан Грізманн (Рональд Араухо, 45 +1), Ліонель Мессі.

Стадіон: «Балаідос» (Віго, Іспанія).

Арбітр: Карлос Дель Серро Гранде (Мадрид, Іспанія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 53
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Долина
Благодаря Месси, забили 2 гола. Забил и Месси, но не засчитали, был мини офсайд. Барселона, хоть и играла больше тайма в меньшенстве, заслуженно победила! Браво Барселона!!! Так держать!!!
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злобный Енот
Отдать Суареса, загадка и тупизм.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил