Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Динамо Київ
29.09.2020 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 3 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 вересня 2020, 03:18
11239
7

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Останні 30 хвилин матчу мене не задовольнили»

Головний тренер «Динамо» дав прес-конференцію після перемоги над «Гентом»

| Оновлено 30 вересня 2020, 03:18
11239
7
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Останні 30 хвилин матчу мене не задовольнили»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу відповів на запитання журналістів на прес-конференції після матчу-відповіді раунду плей-оф Ліги чемпіонів із бельгійським «Гентом» (3:0):

– До того моменту, як рахунок став 3:0, жодних проблем не було, ми контролювали гру, гравці виконували те, про що ми домовлялися – грати компактно, строго. Але потім розслабилися, футболісти робили те, чого не можна було. Через це суперник створив кілька моментів, подавали кутові, які є їхнім козирем.

Подібні матчі не можна оцінювати загалом, оскільки останні 30 хвилин мене не задовольнили. Заміни не допомогли, ми втратили нитки гри, і суперник зміг створити нам проблеми.

Я просив від футболістів чотири речі: довгі передачі, втрати м’яча суперника в центрі поля й швидкі контратаки, перекрити правого захисника та його подачі до штрафного майданчика, а також не допускати стандартних положень біля наших воріт. До третього забитого м’яча біля наших воріт був, здається, лише один кутовий, але згодом розслабилися й дозволили супернику зробити багато чого, що мені не сподобалося. Кожен гравець хотів себе показати, що в підсумку призводило до небезпеки біля наших воріт.

Я вітаю своїх гравців та всіх із виходом до Ліги чемпіонів. У нас були два важких місяці роботи заради сьогоднішнього результату, ми прагнули до цього, незважаючи на те, що багато травмованих футболістів. І навіть останні 20 хвилин гри не «змазали» загальної картини та радість від виходу до групового турніру Ліги чемпіонів. Ця же гра залишиться в моїй пам’яті тим, що до перерви ми могли забити більше м’ячів ніж один – три, чотири й навіть п’ять.

– Що ви сказали Вербичу та Циганкову перед виходом на заміну?

– Я добре розумію психологію футболістів. Виходячи на поле за рахунку 3:0, вони більше хотіли показати себе. Коли ж рахунок більше напружений, то гравці інакше входять у гру. Наступного разу, впевнений, буде краще.

– Чи розумієте ви, що з кожною перемогою команди від вас будуть вимагати ще більше? Чи готові ви до цього?

– Це абсолютно нормально. Для цього я тут і перебуваю, щоб перемагати, щоб створити команду, яка буде перемагати. Кожна перемога додає ентузіазму, хочеться жити, тренуватися, після якої ти бажаєш собі нових перемог. Я задоволений тим, як пройшов цей період – ми забили 18 м’ячів в останніх іграх, і свою роботу виконали якісно, навіть незважаючи на те, що було багато травмованих. Сподіваюся, що так буде й надалі.

Загалом, я задоволений усім, хоча було нелегко. Повторюся, було багато травмованих, плюс велика різниця в очках між першим та другим місцем за підсумками минулого чемпіонату позначалася у психологічному плані. І в цих умовах ми домоглися дуже хороших результатів.

 
Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

Вест Хем – Байєр – 1:1. Зрівняли рахунок та встановили рекорд. Відео голів
Футбол | 19 квітня 2024, 04:23 0
Вест Хем – Байєр – 1:1. Зрівняли рахунок та встановили рекорд. Відео голів

Дивіться відеоогляд поєдинку чвертьфіналу Ліги Європи

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
кротоферма вылезла с уровнем развития меньше крота
Bolshoi
Тренировка с повышенной ответственностью. Гент, как хороший спарринг партнёр, показал явные слабые места в игре Динамо. Надо работать.
Юрий Слюсаренкр
В пробку попала???
BaZia
Согласен с Луческу, во втором тайме после 3:0 отдали инициативу Генту, сплошной брак в передачах, при чем сразу же привозили себе опасные моменты, Жора Бущан выручил не раз за это ему благодарность, но вот при стандартных положениях - это ужас, как слепые котята, теряются кто с кем играет? После замены Жерсона и Де Пены острота в действиях пропала, Вербич и Витя просто растворились на поле, и если Цыганков просто ни чем не запомнился, то Бениамин вел себя как будто обе команды решили забрать у него мяч, голодный что ли? Мяч не держался под контролем Динамо вовсе, и в этом горький осадок.
Отдельно отмечу игру Буяльского, каждый раз человек доказывает что упорство и труд все перетрут, собственно как и Сидорчук, приятные впечатления за вчерашний вечер.
И в то же время разочарован игрой Шапаренко, в игре против Гента сказать что ожидал большего, ничего не сказать.
ДК с заслуженной победой, перед ЛЧ необходимо усиливатся и стучаться в головы футболистов, не может команда себе позволять такую роскошь в предверии еврокубков, будем считать эти игры своеобразной репетицией. Так вот моё Динамо не останавливается на счёте 3:0 или как минимум берет игру под контроль и просто не даёт дотронуться сопернику до мяча показывая уровень, а не черти что с 60 мин. и до конца игры.