Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 27 вересня 2020, 14:43
210
0

Білий Барс - Кременчук: прогноз і анонс на матч

Матчі пройдуть 28-29 вересня

| Оновлено 27 вересня 2020, 14:43
210
0
Білий Барс - Кременчук: прогноз і анонс на матч
uhl.ua

28-29 вересня чемпіонат Української хокейної ліги - Парі-Матч повертається на льодові арени: у Білій Церкві і Херсоні пройдуть матчі півфінальних серій плей-оф. Команди продовжать розіграш Другого етапу чемпіонату сезону 2019/20 через 3 тижні після припинення чемпіонату через епідеміологічну ситуацію в командах.

«Білий Барс» - «Кременчук» (28-29 вересня, 18:00), рахунок в серії 0:2

Незважаючи на те що минулі зустрічі закінчилися перемогами «городян» 4:1 і 5:1 відповідно, «барси» створюють хороші проблеми для «Кременчука». Серія переїжджає в Білу Церкву, і виступ на домашній арені має надати сил «Білому Барсу».

Білоцерківці якісно проводять перші два періоди: за 80 хвилин в двох матчах «Кременчук» закинув лише один раз. При цьому в першому матчі «барси» закинули на 10-й хвилині, утримуючи переможний рахунок ще 35 хвилин.

По одному з періодів в кожному матчі завершувалося без закинутих шайб, ще по одному - перемогою тієї чи іншої команди в одну шайбу. Найбільш потужно «Кременчук» виступає в третіх періодах, в кожному з попередніх матчах «городяни» закинули по 4 шайби.

Прогноз: протримавшись 3-й період, «Білий Барс» виграє перший домашній матч в серії, але в четвертій грі «Кременчук» піде в атаку з перших хвилин і за підсумком обіграє білоцерківців

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.