Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 вересня 2020, 23:10
9061
7

Ігор ЦИГАНИК: «Кравець може опинитися в Десні»

Відомий журналіст - про відхід Артема Кравця з «Динамо»

| Оновлено 21 вересня 2020, 23:10
9061
7
Ігор ЦИГАНИК: «Кравець може опинитися в Десні»
ФК Динамо. Артем Кравець

Журналіст Ігор Циганик поділився своєю думкою з приводу відходу Артема Кравця з «Динамо» всього через місяць після повернення в київський клуб:

«Я знаю Артема, час від часу ми спілкуємося. Знаю його головну мрію - зіграти за збірну України на Євро. У нього була розмова з Шевченком, який наполягав на тому, що Кравцю для потрапляння в національну команду потрібна постійна ігрова практика.

Артем приходив в «Динамо», сподіваючись на те, що він не буде четвертим форвардом, але він ним став. Супряга - основний нападник, Фран Соль теж претендує на місце в старті. Пишуть, що ним цікавляться клуби з Прімери, але їм буде складно претендувати на іспанця, чия зарплата становить 100 тисяч доларів на місяць.

Наскільки я розумію, сам Соль дуже обережно ставиться до своїх обов'язків і при потенційному переїзді він буде, перш за все, говорити про те, скільки він буде заробляти. Може, «Динамо» і хотіло б віддати Соля в «Жирону» або інші клуби, але тоді форвард повинен піти на скорочення зарплати. У Франа трирічний контракт з киянами. Навряд чи він погодиться переїхати в інший клуб. Таким чином Кравець виявився четвертим нападником «Динамо», а це дуже складно. Розраховувати на постійну ігрову практику не можна.

Думаю, що це стало головним мотивом того, що сьогодні Кравець розірвав контракт з «Динамо». На даному етапі йому досить складно знайти команду в Україні. Оскільки практично всі з них укомплектовані. Хоча, не забуваємо про те, що «Десна» продала свого основного форварда Філіппова в «Сент-Трюйден». Цілком можливо, що Кравець може опинитися в цій команді. Не знаю, як це все станеться. Але головним мотивом нападника була якраз можливість мати постійну ігрову практику. Артем Кравець не хотів просто сидіти і заробляти гроші».

Раніше повідомлялося про те, що Кравець продовжить кар'єру в турецькому «Коньяспорі».

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Arius
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Яковенко
Ото будет прикол, если весной забьёт в ворота Динамо .
janu0320
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Artem !
Шева сказал что из Десны игрока в сборную не возьмет.
Дима Чуйко
Недоэксперт, он хоть раз угадает?
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил