Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 вересня 2020, 15:32
2189
0

Хавбек Колоса - про порівняння з Варді: «Приємно, Варді - великий молодець»

Півзахисник «Колоса» Євген Морозко - про Варді, завдання на сезон і Селезньова

| Оновлено 24 вересня 2020, 15:32
2189
0
Хавбек Колоса - про порівняння з Варді: «Приємно, Варді - великий молодець»
Facebook Євгена Морозка

Дубль хавбека «Колоса» Євгена Морозка приніс «Колосу» перемогу в третьому турі УПЛ над «Львовом» (2:1).

Про матч з «Рухом»: «У нас мотивація зашкалює. На матч із «Рухом» провели ротацію складу. Слава Богу - виграли. Чергові три очки в скарбничку».

Про завдання на сезон: «Нам сказали, щоб ми не розслаблялися. Ми вийшли з Першої ліги, колектив сильно не змінився з тих пір - тільки четверо новачків. Завдання здобути титул або потрапити в Лігу чемпіонів у нас немає. Але президент хоче бачити прогрес. Ми всі - максималісти, хочемо розвиватися».

Про Євгена Селезньова: «Посвяти, як такої, ще не було. У колектив влився, звичайно. Це досвідчений футболіст, спроможний передати досвід молодим гравцям. На тренуваннях підказує, пояснює. Розбавив колектив – жарти, бувальщини. Це також великий плюс. Він прийшов до нас, щоб встановити свій бомбардирський рекорд. Така ціль у нього. Думаю, що все вдасться. Головне, аби працював і реалізовував свої моменти. Якщо вважає, що забити 13 голів за сезон – це легко, то нехай спробує. Я можу побажати йому лише удачі

Про порівняння з Джеймі Варді: «Якщо чесно - приємно. Поважаю Варді, він - великий молодець. У нього унікальний шлях - спочатку працював на заводі, але потім домігся великих висот у футболі. Роки йдуть, а він не скидає обертів. У мене навіть таке враження, що Варді з кожним роком молодшає. Я - це я, але таке порівняння сприймаю за комплімент», - сказав Морозко.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.