Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2049
7

ФЕДИК: «Коли випадають основні гравці, то дуже важко готувати команду»

Наставник «Руха» – про поразку від «Колоса»

ФЕДИК: «Коли випадають основні гравці, то дуже важко готувати команду»
ФК Рух. Іван Федик

Головний тренер львівського «Руха» Іван Федик прокоментував поразку від «Колоса» (1:2) в матчі 3-го туру української Прем'єр-ліги.

«Наша помилка була в тому, що ми пропустили два голи на початку гри і після цього прийшлося дещо змінювати й робити заміни. Гравці потихенько повертаються в оптимальну фізичну форму, але дуже повільно. 

Коли випадають основні гравці, то дуже важко готувати команду. У нас триває пошук футболістів. Як воно буде – побачимо», - сказав Федик.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Олені, ви би не "каруселі закулісні" крутили в першій лізі, а думали би як гратиме не в УПЛ. Продовжується пошук гравців.. Так давно вже потрібно було підшукати рівноцінну заміну основним. Чи вони думали, що УПЛ то так як в Першій лізі...
Vbolivalnyk-Peter
Дуже відчувається різниця між командами, які потрапили в УПЛ за бабло, а які вибороли право своєю грою. Той же Львів (чи то Верес!!???). Довго протягнув? Все цяцька набридла, бізнес-план по масовому продажу бразильців (хоча таких як вони привозили пучками нікому і безкоштовно не потрібно) провалився і все тю-тю знову до нижчих ліг до кращих часів та нових "геніальних" бізнес-планів.... Така ж доля чекає і Рух з Минаєм. Іграшка набридне, гроші закінчаться ( не на з/п, а на купівлю результатів в окремих матчах) і буде львівсько-закарпатське протистояння Карпати-Руз-Минай...
stopor2016
У Колоса с самого начала было 9!!!! не основных!
Владимир Пидвирный
Команда не готова грати на такому рівні. Іван з таким підбором гравців нічого не світить. Глухе останнє місце. Шкода, була думка що президент команди вкладе кошти в досвідчених гравців. З чорними не виходьте на поле. Аж страшно за результат.