Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2203
3

Гравці і персонал Колоса після перемоги над Арісом побували на горі Афон

Побачене справило сильне враження на українську команду

Гравці і персонал Колоса після перемоги над Арісом побували на горі Афон
ФК Колос

На поєдинок третього туру чемпіонату УПЛ з «Рухом» футболісти «Колоса» прилетіли до Львова 19 вересня прямо із Салоніків, де в минулий четвер українська команда обіграла в Лізі Європи грецький «Аріс». Про те, чому делегація «Колоса» затрималася в Греції, розповів головний тренер ковалівців Руслан Костишин.
 
«Згідно з приписами УЄФА, для перельотів учасники єврокубків можуть користуватися тільки чартерними рейсами, тому, з огляду на нинішню непросту карантинну обстановку, ми вирішили залишитися в Греції і вже звідти безпосередньо відправитися до Львова.
 
Як скористалися вільним часом в Салоніках? Основну увагу зосередили на відновлювальних процедурах, також завдяки президенту ФК «Колос» Андрію Засусі ми побували в святому місці - на горі Афон. Побачене справило сильне враження. Море бачили хіба що з вікна автобуса.
 
Що стосується перемоги над «Арісом», то не хочеться нікого виділяти. Хлопці виконали установку, ми були сильні командою. Зараз всі думки про недільні матчі з «Рухом», а вже потім займемося підготовкою до чергового протистояння в Лізі Європи - з хорватською «Рієкою», - сказав Костишин.
 
Нагадаємо, матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи «Рієка» - «Колос» відбудеться наступного четверга, 24 вересня. У другому раунді кваліфікації «Колос» обіграв грецький «Аріс» з рахунком 2:1.
 

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vit18
Сподіваюся кацапською вірою там не заразилися
saha-yakut
На Афоне Греческая вера.
PaulK77
На афоне монастыри получают прямое финансирование от РПЦ