Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2477
4

Рух – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебютний домашній бій «Руху» в УПЛ проти «Колоса», який добився історичного успіху

Рух – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У неділю, 20 вересня, «Рух» на стадіоні «Арена Львів» проведе свій перший у Прем’єр-лізі домашній матч - проти ковалівського «Колосу», з яким раніше зустрічалися лише у Першій лізі.

Перша домашня гра «Руху» в УПЛ мала відбутися раніше з «Шахтарем», проте через спалах коронавірусу у гравців львівського клубу цей матч був перенесений на середу, 23 вересня. На домашніх матчах «Руху» зможуть побувати і вболівальники, проте їх загальна кількість не повинна перевищувати 25 відсотків від загальної кількості місць на «Арені Львів» - біля 7000 осіб. До речі, «Рух» раніше вже проводив один матч на «Арені Львів», коли 18 березня 2017 року в рамках другої ліги розгромив запорізький «Металург» - 6:1. Перед першим домашнім поєдинком львівський клуб оголосив про підписання двох захисників - серба Мілоша Стаменковича і словенця Еріка Гліга.

«Рух» та «Колос» раніше зустрічалися лише в рамках Першої ліги, де провели чотири гри, у яких по два рази перемоги святкував кожен із суперників. У першій зустрічі на полі «жовто-чорних», яка відбулася 15 липня 2017 року, перемогу святкували гравці «Руху» з рахунком 1:0 – після влучного удару Володимира Заставного. Попередній домашній матч з ковалівською командою «Рух» провів 1 вересня 2018 року і цього разу перемога була на стороні гостей – 2:0 (відзначилися Олександр Бондаренко та Денис Костишин).

До Львова підопічні Руслана Костишина вирушать з трьома діючими клубними рекордними серіалами в УПЛ. «Колос» обходиться без нічиїх у  чемпіонатах з вересня минулого року впродовж 28-ти ігор: десять перемог і вісімнадцять поразок. Ковалівці забивають голи у 5-ти поспіль матчах, а на виїзді «чорно-білі» програють вже впродовж 7-ми ігор.

Загалом же настрій у гравців «Колосу» піднесений - після історичної перемоги у Лізі Європи над грецьким «Арсіом». Це підтвердив після гри у Салоніках і Руслан Костишин: «Я пишаюся і щасливий, тому що це була наша перша гра в єврокубках. І перемога прийшла. Для нас це історична гра, і перемога доставляє нам подвійну радість». А до пам'ятного виїзду в Салоніки ковалівці провели довгоочікуваний перший офіційний матч на оновленому домашньому стадіоні, в якому впевнено розібралися з ПФК «Львів» (4:0).

Виведе суперників на поле одесит Дмитро Бондаренко, для якого це буде ювілейна, 20-та, гра в УПЛ. Раніше Бондаренко провів лише одну гру за участю «Колоса», який у минулому сезоні вдома переміг «Олександрію». Запам’ятає цей матч і асистент арбітра Юрій Синишин (Івано-Франківськ), який до цього провів у Першій лізі 16 ігор, а в неділю дебютує у Прем’єр-лізі.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Мисак, Білий, Дуць, Парамонов, Копина, Мартинюк, Федорчук, Калюжний, Русин, Бойчук, Кухаревич.

«Колос»: Волинець, Кравченко, Гавриш, Петров, Новак, Ємець, Задоя, Богданов, Антюх, Смирний, Лисенко.

 
  • 2.52
  • 3.24
  • 2.845
Зробити ставку
 
  • 2.39
  • 3.35
  • 2.97
Зробити ставку
 
  • 2.50
  • 3.25
  • 2.85
Зробити ставку

20 вересня, неділя

«Рух» — «Колос»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIPR ALECS
опыта и сил часто не хватает новичкам еврокубков...Рух должен зацепиться за очечки
olexyn
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
olexyn
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виктор Челядинов
Сельское дерби ))