Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2020, 09:32
2146
1

Олександр РОМАНЧУК: «У матчі з Динамо будемо мати подвійну мотивацію»

Захисник «Львова» – про майбутній поєдинок

| Оновлено 19 вересня 2020, 09:32
2146
1
Олександр РОМАНЧУК: «У матчі з Динамо будемо мати подвійну мотивацію»
ПФК Львів. Олександр Романчук

20-річний захисник «Львова» Олександр Романчук поділився очікуваннями від матчу 3-го туру української Прем'єр-ліги проти київського «Динамо».

– Ми чудово розуміємо, що наш майбутній суперник – один з найкращих футбольних клубів в Україні. Відповідно і налаштовуємось, готуємось. У нас буде подвійна мотивація, адже вийдемо на поле з командою, яка грає у Лізі Чемпіонів. Це шанс для кожного з нас проявити себе на високому рівні. Можливість довести, що ми – хороша команда з великими амбіціями і те, що гра у поєдинку з «Колосом» – випадковість, але аж ніяк не закономірність для нас. Слід матчем у Києві виправдатись перед вболівальниками, перед керівництвом клубу і, перш за все, перед самими собою.

– Наскільки принциповою зустріч з «Динамо» буде особисто для тебе? Як би там не було, прийшов до ПФК «Львів» саме після періоду виступів у футболці столичного клубу.
– Виходити на поле проти свого колишнього клубу – завжди додає великої мотивації. Можна сказати, що у першій команді «Динамо» я, по суті, не був. Можливо, хтось скаже, що це не моя команда. Втім, «динамівську» сферу я відчув, тренувався у ній, виступав за молодіжний склад. Досі підтримую хороші зв’язки зі своїми колишніми партнерами по команді. Є бажання вийти та проявити себе, показати на рівні УПЛ, що я можу. Дійсно, для мене це буде важливий матч.

– Як, на твою думку, потрібно зіграти з київським грандом, аби досягти у підсумку задовільного результату та поїхати додому з хорошим настроєм?
– Всі секрети, звісно, розкривати не буду (усміхається…). Ми добре розібрали суперника, будемо намагатися втілити усі тренерські задуми на футбольному полі. Особисто моя думка, що суперник увесь матч атакуватиме, гратиме першим номером. Власне тому, позаду нам слід зіграти якомога надійніше. Потрібно також буде битися до кінця у кожному епізоді. Суперник, скоріш за все, вестиме гру, тому повинні розраховувати на те, що спрацюють контратаки. Коли з’являтимуться помилки в опонентів – слід одразу їх перевтілювати в небезпечні моменти. Гольові епізоди, впевнений, у нас будуть, тому головне, аби не підводила реалізація і матимемо шанси на успіх.

Матч «Динамо» – «Львів» відбудеться в суботу, 19 вересня. Початок о 19:30.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 33
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

ВІДЕО. Моделювання: гол Ямала у ворота Луніна мав бути зарахований
Футбол | 22 квітня 2024, 17:55 33
ВІДЕО. Моделювання: гол Ямала у ворота Луніна мав бути зарахований

Ідуть палкі суперечки: чи перетнув м'яч лінію воріт на 29-й хвилині

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил