Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 вересня 2020, 13:16
16936
22

Аріс – Колос. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

«Боги війни» проти «богів полів»

| Оновлено 17 вересня 2020, 13:16
16936
22
Аріс – Колос. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи
ФК Колос

17 вересня в Салоніках п'ята команда за підсумками минулого сезону Греції - «Аріс» - зустрінеться з шостою командою за підсумками останнього сезону УПЛ - «Колосом». Зустріч відбудеться в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Якщо для «богів війни» потрапляння в єврокубки можна вважати чи не буденною справою (хоча вони там і не досягають успіху), то для наших «богів полів» нинішня єврокампанія стане дебютною. У сезоні 2019/2020 команда з Ковалівки вперше пробилася в УПЛ, і змогла відразу завоювати путівку в кваліфікацію Ліги Європи. «Під Європу» ковалівці не тільки пристойно підсилилися в нинішнє міжсезоння (прийшли Селезньов, Ісаєнко, Кравченко, Кучерук і Новак), але і відкрили новий п'ятитисячний стадіон, який відповідає вимогам УЄФА.

Однак не сиділи склавши руки під час паузи між сезонами і суперники нашої команди. «Аріс» за традицією останніх років агресивно провів трансферну кампанію. Команду, очолювану німецьким фахівцем Еннінгом, поповнили відразу вісім нових виконавців. Серед відносно знайомих обличь - лівофланговий захисник збірної Румунії Крістіан Ганя і колишній футболіст київського «Динамо» Факундо Бертольо. Перед Міхаелем Еннінгом клубне керівництво поставило чітке завдання: пробитися в груповий етап Ліги Європи. До речі, подібне завдання «боги війни» ставили і в минулому році, але «влетіли» у першому ж раунді кваліфайна - норвезькому «Мольде», що коштувало робочого місця тодішньому керманичу «Аріса» Пантелідісу. Йому на зміну і прийшов Еннінг.

11 вересня «Аріс» стартував в новому чемпіонаті Греції з перемоги. У рідних стінах «боги війни» в непростому поєдинку здолали «Ламію» - 3:1. Гості першими відкрили рахунок і вигравали до середини другого тайму, поки новобранець команди з Салонік Крістіан Лопес не зрівняв рахунок. Після цього гості «посипалися». З інтервалом в десять хвилин два наших старих знайомих - Бруну Гама (колишній півзахисник «Дніпра») і Факундо Бертольо (екс-нападник «Динамо») - забили ще два м'ячі, поховавши надії «Ламії» на позитивний підсумок. Після першого туру «Аріс» розташувався на чолі турнірної таблиці, маючи однакову кількість очок з «Волосом», «Астерасом» і ПАОКом, але кращу різницю забитих і пропущених м'ячів.

«Колос», на відміну від свого суперника, провів вже два поєдинки в рамках внутрішньої першості. У першому турі ковалівці програли «Шахтарю» 1:3, проте з точки зору якості гри залишили приємне враження. Другий тур для команди Руслана Костишина вийшов у всіх сенсах пам’ятним. Матчем проти «Львова» команда відкрила свій новий стадіон, презентувала в поєдинку деяких новачків - Новака, Кравченка і Ісаєнка, і розгромила непоказного опонента 4:0. Єдиним мінусом в матчі можна назвати травму Микити Кравченка, який покинув поле на 50 хвилині. Однак Руслан Костишин включив півзахисника до складу делегації «Колоса», яка відбула до Еллади. Серед вилетівших в Салоніки - і зірковий новобранець «аграріїв» Євген Селезньов, який не зміг дебютувати в матчі проти «Львова» через невелике ушкодження. Але, як запевнив Костишин, «Селя» може дебютувати в грі проти «Аріса».

Міхаель ЕННІНГ, головний тренер «Аріса»:

- Ми граємо вдома, так що жеребкування можна вважати вдалим. Тут ми відчуваємо себе в безпеці, це важливо. З іншого боку, жереб випав непростий, тому що мало знаємо про суперника. Ми не повинні недооцінювати «Колос», повинні бути напоготові. Я вірю в своїх хлопців, до 17-вересня ми будемо готові показати максимум і вийти в наступний раунд. Наша мета - грати в Лізі Європи якомога довше.

Руслан КОСТИШИН, головний тренер «Колоса»:

- Суперник для нас серйозний, але гра вже покаже, хто сильніший.
 
Згоден, що «Аріс» - фаворит. Команда з дуже сильним підбором футболістів, особливо в групі атаки. Але ми теж не були фаворитами в плей-оф УПЛ за вихід до Ліги Європи. Гра складається з одного матчу, і в ньому може статися все, що завгодно.

Орієнтовні склади:

«Аріс»: Куеста, Шакіч, Роуз, Датковіч, Ганя, Джеггі, Матілья, Саша, Фетфацидіс, Гама, Бертольо

«Колос»: Волинець, Зозуля, Гавриш, Петров, Новак, Ємець, Задоя, Богданов, Антюх, Смирний, Лисенко.

17 вересня, четвер

«Аріс» — «Колос»
Салоніки. Стадіон «Клеантіс Вікелідіс». 21:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
АРІС - КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Ліонель Чуді (Швейцарія)
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

 
  • 1.77
  • 3.52
  • 4.56
Сделать ставку
 
  • 1.75
  • 3.55
  • 4.75
Сделать ставку
 
  • 1.77
  • 3.65
  • 4.70
Сделать ставку

 

Опитування

Голосів 214
Спрогнозуйте результат матчу кваліфікації Ліги Європи між командами Аріс і Колос, який пройде 17 вересня у Греції.

Велика перемога Аріса

26 голосів 12.15 %

Мінімальна перемога Аріса

42 голоса 19.63 %

Перемога Аріса по пенальті

3 голоса 1.4 %

Перемога Колоса по пенальті

36 голосів 16.82 %

Мінімальна перемога Колоса

83 голоса 38.79 %

Велика перемога Колоса

24 голоса 11.21 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Ванчак
Якщо склад сугубо з українців зробить греків з купою лєгів, це буде епічно!!! Колос, віримо, якщо так складеться, буде фанів море не тільки в Ковалівці!!!
ingvar8888
Колос потрібно першу перемогу в Л/Є....
Успіхів вам і перемоги!...
Ukrainian_football
Верю в Колос. Физически могут. Нужно подготовить команду психологически.
rasheed_iverson
Чесно віриться що Колосу під силу пройти греків
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Колос! Вперед к победе!
Robert Monroe
"Если для «богов войны» попадание в еврокубки можно считать едва ли не обыденным делом" - что за бред? За последние 5 лет Арис только один раз в еврокубках играл (в прошлом сезоне).
Slava28
Очень символично, что играем с Арисом.
"Колосс" Родосский - древнегреческий Бог Солнца")
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Колосу удачи, то что сделал засуха у меня вызывает уважение.
Vytas Meskauskas
Если Колос будет стараться контролировать мяч и играть на встречных курсах то пройдут греков при чем легко, от обороны греки раздавят колос.
Sauron
Почему-то есть предчуствие, что как минимум в кач-ве игры Колос не уступит, ведь набрали хороший ход.
Единственное, чего не хватает Колосу - это опыта таких игр, но в команде есть игроки с еврокубковым опытом
Дмитрий Украинский
нужна победа ибо нужны Украине очки, как воздух, потому что у Украины в рейтинге списали много очков по прошествии 5 летней давности и обновляются теперь эти достижения в евро кубках. И сейчас конкретно Украину откинуло в рейтинге. Потому каждый клуб должен только выигрывать и рвать не только за себя, а и за всю Украину!
mayakovskiy1
Вперед парни, удачи Колосу. В верхней шестерке в прошлом году рубились с сильными командами. Даже Шахте давали бой. Поэтому если не перегорят шансы будут
_NATSGUL_
Прогноз Sport.ua — 1:2
Пофиг, что все мировые букмекерские конторы с запасом на победу Ариса ставят, в Спорт юа, свои спецы
Дмитрий Украинский
Десна по сути не слабее Динамо и даже сильнее бывает. Потому Десна может показать футбол в Евро Кубках, как Динамо минимум и далеко смогут зайти, если будут настроены побеждать и не ссать того, что нет опыта в Евро Кубках, а так они могут очень сильно выступить и вся страна будет поддерживать!