Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2020, 02:24
3373
3

Юрій МАКСИМОВ: «Ворсклі потрібен опорний півзахисник»

Наставник «Ворскли» - про перемогу над «Інгульцем» (2:0)

| Оновлено 14 вересня 2020, 02:24
3373
3
Юрій МАКСИМОВ: «Ворсклі потрібен опорний півзахисник»
ФК Ворскла. Юрій Максимов

Обігравши «Інгулець» (2:0), «Ворскла» очолила турнірну таблицю. Після двох турів у підопічних Юрія Максимова максимум очок.

«Скажу чесно: ми протистояли проти дуже гарній команді, згуртованій, яка разом грає не один сезон. Вдячний хлопцям, що забили в кінці першого тайму і пішли на перерву, ведучи в рахунку. Тому що другий тайм нам було б ще важче. Слава Богу, ми виграли. Тепер будемо готуватися до наступної гри».

«Який тайм у виконанні «Ворскли» сподобався більше? Кінцівка першого тайму і початок другого. «Інгулець» - хороша команда, вона грає в короткий, середній пас. Вони не один сезон грають разом».

Дмитро Щербак? Він полтавчанин. Я дуже радий, що він зіграв. Він мріяв вийти на поле. Після трьох операцій на хрестоподібних зв'язках вийти і грати - це дорогого коштує. Радий, що у нас ще з'явився один форвард. Дай Бог, щоб він далі нам допомагав.

«Підсилення? Нам потрібен опорний півзахисник. У нас є Челядін молодий, якого важко кидати в бій, Скляр і Пуцлін. Намагаємося Пердуту награвати в центрі. У нас всі крайні захисники, півзахисники - там ми можемо поміняти флангами гравців. А в центрі потрібно два серця, щоб і відбирати, і атакувати. Це проблема», - сказав Максимов.

Наставник «Інгульця» Сергій Лавриненко зазначив, що залишився задоволений змістом гри з «Ворсклою», попри поразку.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks23
Максимов..классный тренер..
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Серж. Петренко
Пердута вже як Чіп і Дейл в одному флаконі: де найбільший аврал, туди його й кидають. Хоч би не зламався чувак, бо без нього я вже навіть не уявляю команду.
Скляр хороший опорник, тільки він занадто схожий на бульдозер В УПЛ його здібностей вистачає, але якщо хочемо виходити на Європу, то треба когось, хто б хапав менше карточок.
Кидайте в бій Челядіна, хулі лишається. Йому потрібна хороша практика. Краще хай провалить пару матчів на старті, зате зробить правильні висновки. Молодняк він уже переріс.