Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:34
2525
1

Ворскла – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ще один дебютант для полтавців

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:34
2525
1
Ворскла – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

У неділю, 13 вересня, після майже тритижневої перерви «Ворскла» відновлює свої виступи в чемпіонаті і прийматиме, як і в першому турі, ще одного дебютанта УПЛ «Інгулець», який посів 3-е місце у Першій лізі.

Раніше шляхи полтавчан та команди з Петрового не перетиналися у жодних турнірах. Заповнюючи паузу в чемпіонаті, «Ворскла» проводила тренувальний збір на Закарпатті, де двічі зіграла проти «Миная». Спочатку підопічні Юрія Максимова експериментальним складом поступилися закарпатському клубу з рахунком 2:4. А згодом в Ужгороді вже здолали «Минай» з рахунком 2:1, коли в складі полтавчан відзначилися Васін та Кулач.

Під час перерви дебютант УПЛ поповнився двома воротарями. Новачками «Інгульця» стали Володимир Кринський, який у минулому сезоні виступав за «Олімпік» та 20-річний Артем Малиш, який належить «Динамо», але ще не має досвіду виступів в УПЛ. Підопічні Сергія Лавриненка також провели два товариські матчі. Спочатку «Інгулець» з рахунком 1:3 поступився «Зорі», коли автором єдиного голу «жовто-червоних» став капітан команди Лупашко. А згодом на полі НТБ «Дніпро» «Інгулець» зіграв внічию 2:2 з «Дніпром-1». У цій контрольній грі голи «Інгульця» забивали кращий бомбардир команди у минулому сезоні Сітчінава та Козак.

З особливим настроєм готуються до протистояння з «Ворсклою» гравці «Інгульця» Шуст та Бартулович, які свого часу виступали за полтавську команду. До речі, Бартулович може забити свій 30-й гол в УПЛ. Цікаво, що пропускна серія полтавчан триває у чемпіонатах 4 гри, причому суперники «Ворскли» менше 2-х голів за матч не забивають. Говорячи мовою чисел про обох головних тренерів, то Юрій Максимов біля керма різних клубів може відсвяткувати 30-ту домашню перемогу в УПЛ або зазнати 20-ї поразки на своєму полі. Сергій Лавриненко в статусі головного тренера команд елітного дивізіону перемоги ще не святкував: у 5-ти матчах – дві нічиї та три поразки.

Виведе суперників на поле львів’янин Юрій Можаровський, до речі, єдиний з нині діючих арбітрів, який входить до історичної десятки гвардійців усіх суддів УПЛ – 136-та гра. «Ворскла» провела за Можаровського вже 17 ігор в чемпіонатах: 5 перемог, 3 нічиї та 9 поразок, а для «Інгульця» це буде дебютна гра при цьому досвідченому арбітру.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Сапай, Яворський, Чеснаков, Альюн, Скляр, Пуцлін, Кулач, Пердута, Кане, Степанюк.

«Інгулець»: Шуст, Кучеренко, Балан, Ковальов, Квасний, Запорожець, Козак, Щедрий, Лупашко, Семенко, Сітчінава.

 
  • 1.66
  • 4
  • 5.1
Зробити ставку
 
  • 1.64
  • 3.95
  • 5.20
Зробити ставку
 
  • 1.64
  • 4.00
  • 5.20
Зробити ставку

13 вересня, неділя

«Ворскла» — «Інгулець»
Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського. 19.30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВОРСКЛА – ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.