Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 вересня 2020, 09:10
18616
31

Перша перемога на оновленому стадіоні. Колос знищив ФК Львів

Команда Георгія Цецадзе не може перемогти вже 14 матчів поспіль

| Оновлено 13 вересня 2020, 09:10
18616
31
Перша перемога на оновленому стадіоні. Колос знищив ФК Львів
УПЛ

На перший матч на оновленому стадіоні в Ковалівці головний тренер «Колоса» Руслан Костишин порівняно з першим туром зробив деякі зміни у стартовому складі. У підсумку дебютували у «Колосі» Кравченко та Новак, а також повернувся  в основу досвідчений капітан команди Гавриш. Для «Львова» це була перша гра у 30-му чемпіонаті України і під час міжсезоння в складі містян відбулися суттєві кадрової зміни. У підсумку в Ковалівці дебютували в УПЛ новачки-легіонери «Львова» Махмутовіч, Челіч та Айнсалу.

Господарі поля за активної підтримки своїх вболівальників, кількість яких згідно відомих вимог була обмежена, одразу захопили ініціативу. Вже у дебюті гри почав пристрілюватися по воротах гостей досвідчений Лисенко, пробивши поруч зі штангою. Згодом вже Кравченко після пасу Лисенка завершував атаку, але Пеньков рятує ворота від неприємностей. Забракло влучності й іншому новачку «Колоса» Новаку, який замикав передачу Задої.

Атаки ковалівського клубу збільшували напругу у штрафному «Львова». Пеньков знову рятує свої ворота, парируючи удар Лисенка. Натомість в середині тайму зусилля господарів поля завершилися першим голом на оновленому стадіоні. Після вивіреної передачі з правого краю від Кравченка у падінні Лисенко красиво і влучно пробив головою повз Пенькова. Через п’ять хвилин Лисенко міг оформити дубль, але цього разу м’яч влучив у штангу. Згодом м’яч знову побував у сітці воріт «Львова», але арбітр Козик зафіксував гру рукою Антюха і показав за це гравцю «Колоса» жовту картку.

Ледь розпочався другий тайм, як глядачі стали свідками першого дублю на новому стадіоні. Лисенко здійснив рейд до воріт суперника і після його дальнього удару м’яч рикошетом від Махмутовіча опинився у воротах «Львова». Для Лисенка це був 3-й дубль в УПЛ, в тому числі 2-й у складі «Колосу».

Пожвавлення на трибунах стадіону викликав дальній удар Лисенка, коли м’яч по дузі опустився за поперечиною воріт. Георгій Цецадзе, намагаючись переламати хід поєдинку, зробив потрійну заміну, випустивши двох бразильців, а також чергового новачка УПЛ Міхобі. Проте відзначитись міг Богунов, який у падінні не встиг замкнути передачу Борзенка.

Господарі поля також продовжувати створювати гольові моменти і Костишин-молодший після помилки Пенькова головою пробив повз незахищені ворота. Натомість досвідчений Гавриш свого шансу не упустив і замкнув подачу з кутового від Богданова. Тим часом обидва тренери продовжували робити заміни і в складах обох команд відбулися чергові дебюти: Романчука – у «Львові» та Ісаєнка – в «Колосі», причому для Романчука це був і дебют в УПЛ.

Серед джокерів гри міг відзначитись Клименчук, який небезпечно виконував штрафний, але Волинець зумів у цій грі зберегти свої ворота «сухими», як і після удару Борзенка. Натомість під завісу гри Ісаєнко скористався помилками захисників та воротаря «Львова» і влучно пробив під поперечину, провівши свій перший гол в УПЛ (у 3-й грі).

Тож перший матч «Колосу» на оновленому стадіоні завершився розгромною перемогою господарів поля. Для команди з Ковалівки це була перша велика перемога в зустрічах зі «Львовом». Загалом же «Колос» повторив свою найбільшу перемогу в УПЛ (раніше з таким же рахунком перемагав «Дніпро-1»), а також ковалівський клуб повторив клубний рекорд, забивши 4 голи за гру.

Українська Прем'єр-ліга. 2-й тур.

«Колос» – «ФК Львів» - 4:0

 Лисенко, 27, 47, Гавриш, 69, Ісаєнко, 90+4

 Антюх, 34, Задоя, 80, Новак, 84 – Богунов, 33, Міхобі, 58, Грисьо, 88

«Колос»: Волинець – Ємець, Петров, Гавриш, Кравченко (Зозуля, 50) – Новак – Антюх (Костишин, 61), Богданов (Мілько, 77), Задоя, Смирний (Ільїн, 77) – Лисенко (Ісаєнко, 77).

ФК «Львів»: Пеньков – Кравчук (Феліпе, 57), Челіч, Махмутович – Комарець (Клименчук, 83), Айнсалу (Романчук, 74), Борзенко, Грисьо – Кошман (Міхобі, 57), Богунов – Нич (Велвес, 57).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

Удари (у площину): 21 (7) – 6 (4)
Кутові: 5 – 2
Оффсайди: 5 – 1.

КОЛОС-ФК ЛЬВІВ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 23°C

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Интересный Паца
Колос, вы лучшие!!! 💪💪💪
Желаю удачи в Лиге Европы!!!
wicker
Колосу респект! Костишин красава!
DidOk
"Колос" 👍👌✋🏐🇺🇦
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oleha1987
Молодці, порадували своїх фанатів сьогодні на матчі відкриття. А фк Львів нулячий. Якщо вилетить з упл, то команда пропаде зовсім.
Николай Власов
ПОЗДРАВЛЯЮ ФК КОЛОС С ПОБЕДОЙ БРАВО УДАЧИ ВАМ В ЕВРОКУБКАХ
zhyr
Зоофіл реально клей нюхає. Повиганяли тих, хто хоч трохи грав, набрали незрозуміло кого. А воно розказує, що команда будується. В минулому чемпіонаті були "черговою дупою", всі їх натягували, і в цьому будуть.
Ростик Карпа
Кожного року Львів все більше і більше деградує
Орест Орищишин
ФК "ЛЬвів"- чергова ганьба нашого міста, ідуть шляхом "Карпат" у 2 лігу
coba777
Голубий лев, чи лев на голубому сьогодні не такий активний. Обсипати усіх наліво та направо це легко. А отримати по самі гланди, мова пропадає)))
Не гади іншим, може тобі хтось поспівчувати. (Народна мудрість)
digsum
Селезнев получил травму и помог своей команде победить Львов
ll_pogulianka_ll
фека веде підготовку до "екстракляси"...
р.s. сєпар "лємберг"-вішайся...
Argon
Хочу сказати, як мені встидно за Львів. Колись я ходив на Карпати, ФК Львів, Скалу Стрий. Вболівав за всі команди області. Мені встидно за команди що там крутять-мутять. Але найбільше встидно за таких вболівальників ботів, яких хаїть вся УКРАЇНА. PFC Lviv- це тебе стосується! ФК Львів для мене то Юрчишин, Гарас, Леськів, Марущак, Ящук, Семочко. Може б я і вболівав за вихідців з Вереса з купою іноземців, но такий як ти змушують мене вболівати проти свого рідного міста. Зроби ласку- сиди в своїй бані доти, доки існує фк Львів.
Vadya
Хльопці, а хіба дербі було, що ви так лаєтесь?
axylinam
Если в тренеры наняли мохнатого питекантропа,то 4-0,это очень пристойный результат
Vladislav Pohily
Щось у Львова зовсім біда з командами. Вся надія на Грішу, що отямиться, візьме сильного тренера і гравців. Гроші в нього наче є.
Віталій Возняк
Що то за львівська команда? Ні історії, ні вболівальників. Історія "Вереса" - то не їх історія, колишні вболівальники "Вереса" - теж не їхні. Нові вболівальники, судячи з коментарів одного рагуля, - придурки. Львівський футбол дуже довго буде асоціюватись лише з "Карпатами", у яку б лігу вони потрапили. Новим "рухам" дуже довго доведеться доводити на полі, що вони гідні бути командою усіх львів'ян - як мінімум до того часу, доки помруть ті, хто бачив кубок СРСР в руках львівських футболістів і ті "рухи" почнуть вигравати хоча б чемпіонат України. Для мене ФК "Львів" завжди залишатиметься лише вкраденим одним грошовим мішком у рівнян "Вересом"
Al Zolo
ну что впереди дерби с Карпатами в 2 лиге а селянам-браво...ее пошумят в УПЛ и надеюсь в ЛЕ