Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2020, 17:03
2296
4

Колос – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебют для «Львова», стадіону «Колоса» і початок сезону для Костишина

| Оновлено 12 вересня 2020, 17:03
2296
4
Колос – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

Після матчу першого туру з «Шахтарем» наставник «Колоса» Руслан Костишин сказав, що для його команди чемпіонат починається 12 вересня – матчем проти «Львова». І говорив він це аж ніяк не в серцях, намагаючись пояснити поразку своєї команди в поєдинку з чемпіоном країни.

Костишин чесно зізнався, що до матчу з «Шахтарем» його команда просто не готувалася: «Вийшли з відпустки тільки 10 серпня. Ми два дні назад ще на піску бігали, а сьогодні граємо з «Шахтарем», - пояснив Костишин. Через єврокубковий плей-оф минулий сезон для клубу з Ковалівки затягнувся, а відпочинок команді, яка завоювала путівку в Лігу Європи, теж був потрібен. Тому в «Колосі» в якійсь мірі вирішили пожертвувати матчем першого туру, щоб якісно підготуватися до всього сезону.

Плідно в «Колосі» використовували і паузу на матчі Ліги націй. У Ковалівці представили новачків, відкрили стадіон, на якому господарі зіграли контрольний матч проти «Динамо». Динамівці грали без ряду збірників, але з відновленими після ушкоджень Миколенком, Буяльським, Вербичем, Русиним, який здолав коронавірус, і навіть Гармашем, який, начебто, в плани Луческу не входить. Словом, склад у «Динамо» був цілком боєздатним, що і показав матч.

Руслан Костишин награвав основний склад, вводячи в нього новобранців. З перших хвилин з новачків вийшли Новак, Кравченко і Селезньов. Євген Новак, правда, багато не зіграв, покинувши поле через ушкодження вже в дебюті матчу. Команда Костишина мінімально поступилася «Динамо», але по грі виглядала цілком гідно. Активним був Селезньов, який, за словами Костишина, хоч і постійно скаржиться на навантаження, всі нормативи виконує.

Селезньов підписав контракт на рік і дуже хоче за цей час побити рекорд Максима Шацьких за голами в чемпіонаті. У екс-форварда «Динамо» і «Арсенала» 124 точних удари у новачка «Колоса» - 111. Якщо Селезньову вдасться забити 13 голів за сезон – це буде дуже серйозне досягнення. Після відходу ісландця Арні Вільхамссона, якому стало сумно на карантині в Україні, і він попросив відпустити його додому, попри діючий контракт, Селезньов, а також орендований у «Динамо» Ісаєнко, судячи з усього, будуть головними опціями в атаці.

Для суперника «Колоса» – ФК «Львів» поєдинок другого туру стане першим в сезоні. Напередодні старту чемпіонату кілька гравців «городян» здали позитивні тести на COVID-19 і матч першого туру проти «Миная» був перенесений. Як проінформував офіційний сайт клубу, гравці, які хворіли, одужали і все рвуться в бій. У міжсезоння «Львів» пристойно оновив склад. Клуб, як і раніше, робить ставку на легіонерів, але від бразильського вектора в клубі, судячи з усього, відмовилися. Так, півзахисник Альваро перейшов в азербайджанську «Кешлю», а найкращий бомбардир минулого сезону Ренан – в португальський «Жил Вісенте».

З тих новачків, хто більш менш відомий, відзначимо голкіпера Ігоря Литовченка, який замінив Богдана Сарнавського, який пішов на підвищення в «Дніпро-1».

Напередодні гри з «Колосом» львів'яни розрядилися емоційно, зігравши всією командою в пейнтбол. «Я буду давати вказівки, кого вбивати», - напучував підопічних Георгій Цецадзе. Після баталій на полі для пейнтболу вижили всі, а ось як буде після битви з «Колосом» - дізнаємося в суботу ввечері.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Зозуля, Петров, Максименко, Ємець, Богданов, Гавриш, Кравченко, Оріховський, Смирний, Селезньов.

«Львів»: Литовченко, Романчук, Челіч, Маруан, Борзенко, Махмутович, Рафаель, Айнсалу, Сантос, Богунов, Пахтманн.

 

12 вересня, субота

«Колос» — «Львів»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

 
  • 1.73
  • 3.64
  • 5.1
Сделать ставку
 
  • 1.69
  • 3.65
  • 5.30
Сделать ставку
 
  • 1.71
  • 3.65
  • 5.20
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Shevchenka2019
Фек@л,що там Грисьо,який вилетів з останньою командою 1 ліги в 2?))) Вихованець Карпат))) Давай поржемо з тебе д@ун@))) ти в мене в блоці,нехай інші з тебе посміятися...фассс...)))
Shevchenka2019
Топіть фек@л)
Ростик Карпа
Дуже важко спрогнозувати рахунок, у Львова нова команда, але буде класно подивитись після матчу на пики всіх хто тут пише про впевнену перемогу Колоса, головне щоб суддя не намутив нічо але чує моє серце, що намутить