Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2020, 14:35
2920
4

Яким експерти бачать 2-й тур УПЛ

Не вважають «Динамо» фаворитом матчу з «Десною», віддають перемоги «Зорі» та «Колосу»

| Оновлено 11 вересня 2020, 14:35
2920
4
Яким експерти бачать 2-й тур УПЛ
ФК Динамо

Оглядач Sport.ua розпитав про головні інтриги майбутнього туру відомих фахівців.

Динамо - Десна

Сергій Нагорняк, екс-півзахисник збірної України:

– Якщо подивитися на матч «Динамо» з «Олімпіком», то кияни впевнено обіграли суперника, показавши хорошу гру. Що стосується матчу проти «Шахтаря» за Суперкубок України, то «Динамо» грало вже трошки в інший футбол. Поки від гри «Динамо» враження позитивні, але складно сказати, що буде далі і якою буде команда в матчі проти «Десни».

Руслан Забранський, екс-нападник «Миколаєва»:

– Говорити про «Динамо» Луческу можна буде після зимових зборів, коли команда пройде повноцінний збір. Зараз видно, що з'явилася мотивація у гравців. Коли Ігор Суркіс представляв Луческу футболістам, він сказав: «Якщо у вас не вийде і з цим тренером, тоді будемо міняти вас». Я думаю, це додало мотивації гравцям. Що стосується самого матчу, мені здається, буде нічия.

Едуард Цихмейструк, екс-півзахисник «Іллічівця»

– У будь-якому випадку, для обох команд важливий результат. Не думаю, що у «Динамо» є ейфорія після перемоги в Суперкубку. Йде становлення команди, тренери дивляться на гравців, підбирають схеми. Зараз гравцям важливо показати найкращі свої якості. Для «Десни» - «Динамо»  сильний подразник. Це буде однозначно цікавий матч.

Минай - Олександрія

Руслан Забранський:

– «Рух», «Минай» та «Інгулець», як мені здається, займуть місця з 7 по 12. Що стосується самого матчу, то щоб «Олександрія» прогресувала, потрібно підсилюватися, вливати свіжу кров. Вони грають одним і тим же складом, мабуть, трохи втомилися один від одного. Потрібно трохи підсилитися і вливати фінанси. У цьому ж конкретному матчі «Олександрія» повинна вигравати.

Дніпро-1 - Олімпік

Сергій Нагорняк:

– Я подивився на «Олімпік» у першому турі, він абсолютно по справі програв «Динамо». А що стосується «Дніпра-1», то в матчі проти «Інгульця» він зіграв унічию (1:1) і було видно, що є певні проблеми у команди. Пізніше я бачив «Олімпік» у матчі проти «Шахтаря» і там він справив на мене найприємніше враження. Тому, я б не сказав, що в грі між «Дніпром-1» і «Олімпіком» є якийсь явний суперфаворит. У «Дніпра» є свої проблеми зі складом, але гра буде цікавою.

Зоря - Маріуполь


ФК Заря

Владислав Ващук, екс-захисник «Динамо»:

– У «Зорі» пішли деякі гравці, команда змушена перебудовуватися. Хтось не виконує покладені тренером функції. В цьому є труднощі у луганчан. Складно припустити, як завершиться цей матч. «Зоря» фаворит, але не виключаю й іншого результату.

Сергій Нагорняк:

– Обидві команди невдало стартували в новому чемпіонаті. У Маріуполя будується нова команда. Так, багато футболістів з «Шахтаря», але прийшов новий тренер, у якого нові вимоги. Взагалі, зараз складно сказати, що собою являє «Маріуполь». Тільки через 2-3 тури можна буде зробити якісь висновки. «Зоря» - безумовний фаворит у цьому протистоянні. Є нові футболісти, але якщо команда не буде вигравати такі матчі, то їй буде складно повторити минулорічний успіх.

Едуард Цихмейструк:

– Наскільки сильний трансфер Гладкого в «Зорю» - для мене питання. Не уявляю, в якій він формі. Я здивований цим переходом. Те, що програла «Зоря» в першому турі, це певна несподіванка. А в Маріуполі новий тренер і він хоче бачити трохи інший футбол. Думаю, те, чого він навчався на стажуванні в Іспанії, буде прищеплюватися команді. Тут можна очікувати, що результат буде не відразу. «Зорі» потрібно вигравати в цьому матчі. За грою та амбіціями «Зоря» повинна бути сильніше і вище. Що стосується Гладкого, то коли новий футболіст приходить в команду, йому завжди важливо показати себе з кращого боку. На емоціях він може видати одну-дві гри, але наскільки його вистачить надалі - питання відкрите.

Колос - Львів

Владислав Ващук:

– «Колосу» хочеться проявити себе в Європі. Пишеться історія. Взагалі-то, берегти себе для якихось матчів не можна, але в даному випадку розумно було б заощадити сили для успішного виступу в єврокубках.

Едуард Цихмейструк:

– І на новому стадіоні, та й в принципі, «Колос» вдома повинен обігравати «Львів». Наскільки готовий Селезньов? Те ж питання, що і з Гладким. Ми давно не бачили їх обох у справі. Наскільки швидко Євген зможе влитися в цей колектив, наскільки він готовий виходити на поле, чи бачить його Костишин у своїй схемі? Не думаю, що у «Колоса» зміниться схема на якусь суператаку в три нападники. Вони грають з одним форвардом. Це цікаво, наскільки він підсилить команду. Це досвід, він у багатьох моментах може зіграти. У «Колоса» все побудовано на командній грі, одна людина не вирішує якихось завдань.

Ворскла - Інгулець

Владислав Ващук:

– Найголовніше, щоб гравці «Ворскли» не розслабилися і не подумали, що раз «Інгулець» ще недавно грав у Першій лізі, то це - прохідний суперник. Тут все залежить від Максимова. Звичайно, фаворитом виглядає полтавський клуб, але не варто недооцінювати суперника.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 2
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
На кофейной гуще точнее получается.
Vbolivalnyk-Peter
Ну експерти ще ті.... Наприклад Зоря-Маріуполь експерт Ващук: " У «Зорі» пішли деякі гравці, команда змушена перебудовуватися. Хтось не виконує покладені тренером функції. В цьому є труднощі у луганчан.".... А те що у Маріуполя практично нова команда з новим тренером - то фігня. Проблеми тільки у Зорі, оскільки від них пішло кілька гравців... Або Минай - Олександрія експерт Руслан Забранський: «Рух», «Минай» та «Інгулець», як мені здається, займуть місця з 7 по 12....", а хто ж тоді займе 13 та 14 місце? Я розумію, що є Львів, Олімпік, Маріуполь, у яких склад міняється як погода навесні, але ці команди вже мають досвід виступів в УПЛ і так просто когось зних списувати до Першрї ліги я би не поспішав...
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил