Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
64830
20

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Нікому не дозволено очорняти мою пам'ять про Шахтар»

Наставник «Динамо» - про протистояння з «Шахтарем»

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Нікому не дозволено очорняти мою пам'ять про Шахтар»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу в інтерв'ю румунським ЗМІ прокоментував перемогу над «Шахтарем» 3:1 в Суперкубку України:

«Шахтар» був фаворитом, це нормально. Київське «Динамо» втратило шість гравців через травми і зараження COVID-19. Я не кажу вже про інвестиції в «Шахтар», куди прийшли талановиті гравці. Все це зменшувало вірогідність нашої перемоги.

Моя присутність в «Динамо» викликала негативну реакцію з боку «Шахтаря», на телебаченні, я вже не кажу про клуб, гравців. Вони зіграли матч «Шахтаря» проти Луческу.

Я покладався на організацію і інтелект. Вони домінували в грі, у них також були кращі моменти, але перемога була на нашому боці. Результат був важливий. Ми готуємося до матчів, випадково не можна виграти.

Суркіс був задоволений. За останні роки вони багато разів програвали «Шахтарю». Київське «Динамо» втратило хороших, зрілих гравців, у яких в останні роки спливали контракти.

Негативна реакція фанатів - це нормально, вони сентиментальні. Ми, тренери, фахівці, ми забуваємо минуле і віддаємо всього себе зараз. Почуття залишаються, але професіоналізм - це інше.

Я ціную і не забуваю період, проведений в «Шахтарі», але минуло чотири роки з тих пір, як я покинув «Шахтар» і мені потрібно було брати участь в змаганнях, в яких я відчуваю себе живим. Почуття до Ахметова не зміняться.

Я зобов'язаний докласти зусиль, щоб підняти рівень київського «Динамо». І моя присутність додала інший хід чемпіонату України. Нікому не дозволено очорняти мою пам'ять про «Шахтар».

Оцініть матеріал
(583)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Мирча не переживай, адекватные болельщики, причем с обеих сторон, поддерживают Вас. Ждем сильное Динамо под Вашим началом.
Vipfishman2
Никогда не был приверженцем Луческу как человека ... И вряд ли им когда то стану ...Но ставить под сомнение его профессионализм тоже глупо - тренерского опыта у него за спиной по более , чем у любого тренера в Украине ...Будет и дальше драть кротов , сможет изменить ставший ни каким за последние годы стиль игры Динамо - вперёд и удачи !!!
Доброгорский Юрий
Красиво сказал...
masteryes
Че вы гоните на Луческу? Он с командой выиграл суперкубок. Молодец. А учитывая, что не было половины основы, то в двойне молодец. У основного состава Шахтера не было возможности выиграть по другому. Да три момента - три гола. Но кто виноват Шахтеру, что он не забил.
beba2018
О том, что Мирчи сейчас лучше для Динамо боятся признать только трусы и те кто приложил к этому руку чтобы клуб пал на дно (кто эти люди они знают сами). Сейчас они специально разжигают войну среди болельщиков.
Мирче удачи Вам!!!
bolelschik
Ничего необычного не сказал
Alex86 1
Почитал бы прессу, пообщался с бывшими работодателями, узнал бы много нового по этим вопросам
tima fialko
Чує серце-зі скандалом прийшов,так і піде.З суперкубком почесної Сови
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
99460
Я ,как болельщик ФК ДК (с конспектами и фото из газет с 1981 г) хочу очернить цыгана-гандона только из-за того , что 12 лет в шлюхтёре оно пыздило на ФК ДК , А СЕЙЧАС ОНО ДОХЕРА ПРОФЕССИОНАЛ !!! Именно из-за него я начал ненавидеть шахту больше чем мясо , то есть Спартак москва!!