Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3291
35

НАГОРНЯК про Суперкубок України: «Дисципліна і порядок перемогли клас»

Український фахівець відзначив організацію гри «Динамо»

НАГОРНЯК про Суперкубок України: «Дисципліна і порядок перемогли клас»
Sport.ua. Сергій Нагорняк

Відомий експерт Сергій Нагорняк в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua проаналізував матч за Суперкубок України «Шахтар» - «Динамо» (1:3).

- Все було просто. Дисципліна і порядок перемогли клас. За класом «Шахтар» вище, але за рахунок дисципліни, за рахунок використання слабких сторін «Динамо» обіграло «гірників».

- Луческу щось довів цією перемогою?
- Йому в такому віці вже нікому нічого не потрібно доводити. Він уже давним-давно все довів. Людина просто знаходиться на своєму місці, працює. Він довів, що навіть у 75 років він спокійно йде в ногу з часом у футболі. Луческу зіграв на слабких сторонах «Шахтаря», на тому, що «Шахтар» погано обороняється. У «Динамо» в цьому матчі три удари в отвір воріт - три голи. Але зате які голи, кожен гол по-своєму дуже хороший.

- Ці три голи - результат роботи Луческу або просто збіг обставин?
- Це результат роботи не тільки Луческу, а й усієї команди. У кожного гравця була якась установка. Десь знайшли слабке місце у «Шахтаря». У «Шахтаря» завжди в обороні були проблеми, а в цьому матчі - взагалі. Пятов всю гру був без роботи, а три м'ячі пропустив. «Динамо» терпіло, терпіло і домоглося свого. Перший тайм мені нагадав часи, коли я був у «Дніпрі», і ми грали з «Шахтарем». Ми витримували натиск «Шахтаря» і за рахунок швидких футболістів на контратаках обігравали їх. У поєдинку за Суперкубок те ж саме «Динамо» зробило.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yuri Postol
Молодці динамівці! У динамо не грали декілька основних гравців, і все ж таки динамо здолало ботафого=шахту. Так тримати і в чемпіонаті!
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
pont0017
Какой там класс? С двух метров в ворота попасть не могут. Футболисты Шахтера хороши для цирка, но никак для футбола.
mayakovskiy1
Ой все)) Какая дисциплина и порядок? Тупо на отбой 90 минут играть?)) Понятно что для вечно влетающей, кривоногой команды обыграть такой клуб как Шахта за счастье, но надо адекватность не терять. Ну сказали бы, да повезло. В следующий раз попробуем перейти пол поля хотя бы 5-6 раз за игру, а пока играем как можем