Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 серпня 2020, 21:52
1174
2

Алан ПАТРІК: «Інтер грає за схемою 3–5–2. Це сильний та умілий супротивник»

Хавбек «Шахтаря» поділився очікуваннями від півфінального матчу Ліги Європи

| Оновлено 16 серпня 2020, 21:52
1174
2
Алан ПАТРІК: «Інтер грає за схемою 3–5–2. Це сильний та умілий супротивник»
ФК Шахтар Донецьк. Алан Патрік

Хавбек «Шахтаря» Алан Патрік поділився очікуваннями від півфінального матчу Ліги Європи проти італійського «Інтера», який пройде 17 серпня:

«На відміну від більшості наших суперників, «Інтер» грає за схемою 3–5–2. Але ми не повинні відмовлятися від володіння, це характерна риса нашої команди. Треба постаратися нав'язати свій стиль гри. Зрозуміло, що це сильний і умілий супротивник. Ми повинні грати в свій футбол і залишатися собою. Взяти на озброєння ідеї, які у нас з'явилися після аналізу «Інтера», і постаратися скористатися його слабкостями.

Перемога в Лізі Європи? Це мета, до якої всі ми прагнемо. Нам випала можливість, ми все це розуміємо. Готуємо себе до цього і йдемо вперед крок за кроком. Треба зробити ще один крок, перш ніж ми зможемо подумати про те, щоб виграти другий для «Шахтаря» єврокубок і вписати свої імена в історію клубу.

Так, ми не змогли вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але потрапляння в Лігу Європи допомогло нам рухатися вперед. Як сказав Тайсон: матч за матчем, раунд за раундом ми впритул підібралися до виходу в фінал. Ось на чому ми зосереджені.

Тайсон допоміг мені освоїтися в «Шахтарі». Він завжди підтримає, завжди допоможе молодим хлопцям, які приїжджають в «Шахтар», підкаже. Я дуже вдячний йому і всім партнерам, які тепло мене прийняли, коли я повернувся в команду [з оренди в Бразилії].

Коли пограв разом сезон, другий, третій, четвертий, ти вже прекрасно знаєш партнера. До того ж, Тайсон грає ближче до мене, ми розмовляємо, і ти дізнаєшся, як кому подобається грати, де подобається розташовуватися. Після стількох років гри разом, коли я отримую м'яч, мені не треба дивитися на Тайсона, я і так знаю, де він буде».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 82
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nicksaf
Интер -- итальянская команда. Это значит, что они из полу-момента, четверть-момента, да просто из ничего сделают гол. Помните, как Рома забила ШД. А до этого Рома ждала этого шанса, а когда он появился, он был использован на 100%. И всё. Все итальянские команды такие: умеют ждать случая или ошибки, терпения им не занимать, а потом ужалят.