Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
17596
31

Барселона - Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Мессі - Бог, але Левандовський зараз крутіший

Барселона - Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/FCBayernEN

«Якби я був Левандовським, то написав би петицію, щоб повернути в нинішньому році нагородження «Золотим м'ячем», - сказав нещодавно Ріо Фердинанд, прямо натякаючи на те, що в нинішньому, зім'ятому коронавірусом сезоні, саме польський бомбардир «Баварії» є найкращим футболістом континенту.

У словах екс-захисника збірної Англії дійсно багато резону. Роберт провів фантастичний сезон у Бундеслізі, ставши і кращим бомбардиром чемпіонату, і найкращим футболістом. Та й в чемпіонській Лізі він дуже крутий: повержений в 1/8 фіналу «Челсі» не дасть збрехати. Загалом, його 53 голи в 44 матчах говорять самі за себе. Але для того, щоб стати дійсно великим, Левандовському потрібно щось більше, ніж титул чемпіона Німеччини або володаря Кубка країни. Потрібна перемога в Лізі чемпіонів. «Баварія» в нинішньому сезоні є одним з головних претендентів на цей титул. Але на шляху німецької машини - все ще потужна, хоча вже й не така яскрава «Барселона».

Каталонці повністю провалили сезон на внутрішній арені: ні чемпіонського титулу, ні чемпіонської гри, ні навіть традиційного Кубка Короля. Тренерське крісло під Кіке Сетьєном вже не просто хитається, воно розвалюється. Єдиний шанс утриматися на плаву для наставника блауграни - виграти Лігу чемпіонів. Тренер це розуміє; втім, розуміють це і його підопічні, обділені останнім часом увагою «вухатого» кубка.

Про важливість завоювання саме цього трофея в сезоні, що минає, не один раз говорив і капітан «Барси» Мессі. Причому не тільки говорив, проте й зробив все можливе, щоб його команда в попередньому раунді пройшла «Наполі».

Аргентинець в повторній зустрічі проти команди Гаттузо був нестримний, як в попередні роки. Але все ж в діях Мессі зараз чогось не вистачає. Чи то вогню, чи то Неймара. Об'єктивно кажучи, лідер «Барси», як і вся його команда, зараз не тягнуть на визначення «найкраща команда світу». На відміну від «Баварії». Тому для того, щоб перемогти, каталонцям потрібно стрибати вище і чужої голови, і своєї. А ось німецькому чемпіону особливо стрибати і не потрібно: він зараз сильніший, більш організований і цілісніший, ніж опонент. А головне - маючи в складі таких швидких і майстерних гравців, як Девіс, Кімміх і Гнабрі, за підтримки Перішіча і Мюллера, «Баварія» здатна вибиратися з самого гострого кута, створюючи небезпечні моменти буквально з нічого. Сьогоднішня «Барселона» так не вміє.

«Барселона» - «Баварія» - це вже класика єврокубків. І Ліги чемпіонів зокрема. Команди на різних стадіях різних турнірів зустрічалися досить часто. Майбутній поєдинок стане вже 12-м за рахунком. Значна перевага на боці баварців: шість перемог проти трьох. Ще два матчі завершилися внічию.

Що стосується кадрового питання. У «Барселоні» вимушено поза грою перебуває французький чемпіонів світу - Юмтіті, Ще один світовий чемпіон - Дембеле - відновився після важкої травми, але навряд чи зіграє. Компанію їм складе ще один чемпіон світу, але вже в складі «Баварії» - Павар. Під питанням участь у поєдинку Гнабрі і Девіса.

Кіке СЕТЬЄН, головний тренер «Барселони»:

- Ми прекрасно розуміємо, як сильний суперник. Статистика «Баварії» красномовно говорить про те, на що здатна ця команда. Але «Барселона» - нітрохи не менш видатний клуб. Так що гра повинна бути приблизно рівною. У «Баварії» зібрані дуже талановиті футболісти, які діють на найвищих швидкостях. У них дуже небезпечний напад. Так що коли м'яч буде у суперника, нам доведеться оборонятися, іншого вибору немає. Але, звичайно, краще володіти м'ячем і створювати «Баварії» максимальні незручності.

Ганс-Дітер ФЛІК, головний тренер «Баварії»:

- Буде грати не «Баварія» проти Мессі, а «Баварія» проти «Барселони». Звичайно, Лео - гравець світового класу, ми думали, як грати проти нього. Але подробиці я розкривати не буду. У обох команд чудові склади. Всі ми знаємо, що в таких матчах трохи удачі має вирішальне значення. Ми хочемо залучити її на свій бік.

Обов'язково потрібно згадати про таку «родзинку» протистояння, як Коутиньо. Бразилець належить «Барселоні», але зараз на правах оренди виступає як раз в «Баварії». В орендному договорі між двома клубами не прописано, що півзахисник не може грати проти «метрополії». Стало бути, ображений один з лідерів збірної Бразилії, якщо виявиться в складі, напевно захоче покарати клуб, в якому йому вказали на двері.

А ще це дуель голкіперів. Точніше, навіть не так: це протистояння двох найкращих на даний момент воротарів Німеччини, непримиренних суперників за пост номер один в Бундестім. Поки що заочну дуель виграє страж воріт «Баварії» Нойєр, але честолюбний голкіпер «Барси» тер Штеген напевно буде лізти зі шкіри геть, щоб обставити свого конкурента. А коли, як не в очному протистоянні, доводити, що ти краще і сильніше?

14 серпня, п'ятниця

«Барселона» — «Баварія»
Ліссабон. «Да Луж». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на Футбол 1
БАРСЕЛОНА  БАВАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2

Опитування

Голосів 149
Спрогнозуйте результат матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між Барселоною і Баварією, який пройде 14 серпня в Лісабоні.

Велика перемога Барселони

8 голосів 5.37 %

Мінімальна перемога Барселони

39 голосів 26.17 %

Перемога Барселони по пенальті

8 голосів 5.37 %

Перемога Баварії по пенальті

12 голосів 8.05 %

Мінімальна перемога Баварії

57 голосів 38.26 %

Велика перемога Баварії

25 голосів 16.78 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Барселона пройдет Баварию.
Shchebet
Очень хочу проход Барсы. Вернее Месси. Но как команда - Бавария - машина посерьёзнее , однозначно.
Но мяч - круглый и у Барсы есть Месси!
Барселона!
Barsa_che
Барселона! Вперед к победе!
hater of haters
Хз, если Месси перформанс не выдаст, то их тупо задушат прессингом и перебегают.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Brian
Давно Барселону не уничтожали с крупным счётом. Думаю Бавария идеальный соперник для этого.
Brian
Барселона домашняя команда, и сильна она в двухматчевом противостоянии. А тут получаеться один матч, ещё и не в родных стенах. За Баварию!!!
~ Дядя Стёпа ~
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Леонід Леонідович
Как по мне,Барселона умеет собраться на одну игру,и это для них шанс,хотя Бавария сейчас посильнее..
Ігор Шалейко
1:1 (осн. час) 4:5(серія пенальті)
Diego Armando
Forzza Messi!
Forzza Barcelona!
bzzzzz
одноматчевые игры серьезный плюс для Барсы. В двухматчевом противастоянии у них всегда что-то не гладко. Особенно что касается игр на выезде.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Хочу гола Коутиньо
Trasher311987
Давай Флик, конечно за тебя, команда Барселона умерла для меня после ухода Иньесты и Хави.
Чем раньше этот гном свалит, тем быстрее возрождение наступит.
Игроки многие не хотят из за него туда идти.
Это факт.
Микола Унгурян
Хоча і вболіваю за Барсу, але думаю що проти ТАКОЇ БАварії Барса не вистоїть
Років 5 тому Баварія знищила БАрсу, а за цей час Баварія лише стала сильніше, чого не скажеш про БАрселону
Barsa_che
Барселона пройдет Баварию. Только Барселона!!! Только победа!!! В Барселоне играет лучший футболист мира!!!
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
euro2012_za_2012euro
Кике СЕТЬЕНа уволят в любом случае, даже при победе в ЛЧ.
И такое в истории бывало.