Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 06 листопада 2021, 01:55
3783
8

ВІДЕО. Як злити, маючи матчболи. Ястремська програла тригодинний поєдинок

Українська тенісистка в трьох сетах поступилася італійці Камилі Джорджі

| Оновлено 06 листопада 2021, 01:55
3783
8
ВІДЕО. Як злити, маючи матчболи. Ястремська програла тригодинний поєдинок
Jimmie48. Даяна Ястремська

Друга ракетка України Даяна Ястремська (WTA 25) завершила виступи на турнірі серії WTA International в Палермо.

У матчі 1/4 фіналу українка, посіяна на змаганнях під 7-м номером, програла в трьох сетах Камилі Джорджі з Італії (WTA 89), хоча мала матчболи по ходу зустрічі.

Матч тривав 2 години 54 хвилини. Це третій за найбільшим часом на корті поєдинок в кар'єрі Ястремської. До цього були матчі, коли годинник показував 2:58 і 3:02 (рекордний – проти Варвари Лепченко у 2018 році).

WTA International. Палермо (Італія). 1/4 фіналу

Даяна Ястремська (Україна) – Каміла Джорджі (Італія) – 6:4, 6:7 (5:7), 3:6

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко
Футбол | 23 квітня 2024, 12:00 0
Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко

19–22 квітня відбулися матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді
Теніс | 23 квітня 2024, 14:34 21
Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді

Александра Еала з Філіппін обіграла Лесю в трьох сетах

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladimir Costrovoj
... всё по делу. Ястремская, уже традиционно, ломается, получая сопротивление. Физическая форма - недостаточна для современного тенниса. А когда ноги не бегут - стабильности не жди. Человек целеустремлённый, желающий стать большим спортсменом и добиться в теннисе больших результатов - использовал бы предоставленный судьбой шанс и во время вынужденного простоя - поработал бы над улучшением физической формы. Извините, но 20 лет - это расцвет для спортсмена! Даяна должна была порхать по корту на фоне измождённой возрастной соперницы. Получилось с точностью до наоборот. Тактический и технический арсенал спортсменки остался на прежнем уровне. О'к, даже в стиле Даяны можно побеждать в крупных турнирах! Но для этого необходима прекрасная физическая форма. Чего нет. И тогда сразу начинают сказываться все огрехи в технике. И проигрываются матчи, которые казались выигранными. И это происходит неизменно...
Timur24
мда. цікаво який буф коеф в кінці другого сету на Італійку. Так просрати матч при двох матчболах треба вміти, або хотіти. Ну на новий кліп вже заробила((((
серж жорж
первый турнир посмотрим в США как играть будет тренер в США папа пока всё тянет и все хотят чтобы выиграла турнир есть турниры подготовительные а есть на которых побеждать надо
Elis
Цитуючи Сапронова, в тенісі спортсменка починається з 21 року. 28 - це не вікова, спитайте в Халеп чи Бертенс. І ніхто "прекрасну фізичну форму" під якийсь турнірчик в Палермо (тим більше, після майже піврічної паузи) не підводить, коли на носі 2 Шолома. Ну, може, хіба що Джорджі, бо грає вдома.
Кожен спортсмен має свої + і -. Я завжди кажу: якби фізику і витривалість Еліни помножити на силу удару Даяни, то в нас були б свої "сестри Вільямс".
Слабкі сторони, звісно, треба прокачувати. Але є банальні фізичні обмеження: Еліна ніколи не битиме, як Даяна, а Даяна не бігатиме стільки ж, як Еліна. І хай краще Дая в якісь там свої 23-25 виграє перший Шолом, а в 29 ще гратиме, як Петра. Аніж спалахне на один сезон і кане назавжди в небуття - скільки таких уже було в тенісі. Але згодна, що працювати над собою їй ще треба дуже багато.
temamx2727
Обидно конечно. Но все равно, считаю что у Даяны больше шансов взять шлем, чем у Свитолиной)