Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.08.2020 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 серпня 2020, 09:43
15814
28

Дубля Роналду не вистачило. Ліон пройшов Ювентус в 1/8 фіналу ЛЧ

Команда Руді Гарсії вийшла в чвертьфінал

| Оновлено 08 серпня 2020, 09:43
15814
28
Дубля Роналду не вистачило. Ліон пройшов Ювентус в 1/8 фіналу ЛЧ
twitter.com/juventusfc

Ліга чемпіонів повернулася в серпні. Не кваліфікацією нового розіграшу, а дограванням перерваного карантином сезону. У Турині матч-відповідь 1/8 фіналу проводили «Ювентус», що в черговий раз став кращим клубом Італії, і «Ліон», який став сьомим в перерваному чемпіонаті Франції. На «Ювентус Стедіум» «леви» виходили, маючи в активі домашню мінімальну перемогу. З огляду на проблеми «Старої синьйори» з ігровими аспектами, які неодноразово піддавалися критиці, команда Руді Гарсії не виглядала явним аутсайдером протистояння.

Завдання для футболістів туринського клубу ще більш ускладнилося на початку поєдинку. «Леви» були явно націлені на швидке взяття воріт і зуміли застати зненацька оборону суперника. Ауара, котрий увірвався в штрафну, неакуратним підкатом зупинив Бентанкур, після чого арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Знущальна паненка у виконанні Депая стала завершенням катастрофічного епізоду для команди Мауріціо Саррі.

Пропустивши гол, туринці взяли м'яч під контроль, але підібратися до володінь «Ліона» було важко. Вийшло загострити ситуацію у Федеріко Бернардескі, який блиснув індивідуальними діями. Ситуацію для «Ліона» врятував захисник, котрий в останній момент зняв м'яч з ноги форварда «Юве», вже готового пробити в порожній кут. Але цей момент довгий час так і залишався єдиною загрозою, створеною господарями поля. Періодичні навіси в напрямку Роналду, хоч і доходили до португальця, завершувалися неточними ударами Кріша.

Активізувалися туринці перед перервою. Спочатку тільки відмінна реакція Лопеша завадила відзначитися Роналду після удару зі штрафного. А незабаром зі стандарту вже пробивав П'янич, і м'яч зачепив руку Депая в штрафному майданчику «Ліона». Арбітр призначив другий в матчі пенальті, а Роналду холоднокровним ударом зрівняв результат.

На початку другої половини зустрічі господарі поля не стали форсувати події, намагаючись монотонно розхитати оборону суперників. «Леви» з тиском цілком справлялися, але не встежили за Роналду, який метрів з 25-ти майстерним ударом вколотив м'яч у ворота.

Опинившись за крок від камбеку, підопічні Саррі нарешті підвищили темп. Мали шанси вразити ціль Бонуччі, Ігуаїн, Роналду, але у всіх цих епізодах м'яч летів повз ворота. Здавалося, «Ліон» ось-ось здригнеться, та й фізично «леви» помітно підсіли. Але час минав, а бажаного турінцям домогтися не вдавалося. Вони починали поспішати, що нерідко призводило до погрішностей у відповідальні моменти.

Шанс стати рятівником туринської команди мав все той же Роналду. Але в компенсований час португалець з перспективного штрафного не зумів перекинути «стінку». «Ліон» вистояв, дещо несподівано, але цілком заслужено пробившись у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Там на «левів» чекає протистояння з «Манчестер Сіті».

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь.

«Ювентус» - «Ліон» - 2:1 (перший матч - 0:1)

Кріштіану Роналду (43, пенальті, 60) - Мемфіс Депай (12, пенальті)

Хуан Куадрадо (31), Родріго Бентанкур (44) - Уссем Ауар (19), Лео Дюбуа (38), Мемфіс Депай (42), Антоні Лопеш (76), Максвелл Корне (79), Максанс Какере (87), Фернандо Марсал (89)

«Ювентус»: Войцех Щесни, Алекс Сандро, Леонардо Бонуччі, Маттейс де Лігт, Хуан Куадрадо (Даніло, 70), Адрієн Рабьо, Миралем П'янич (Аарон Ремсі, 60), Родріго Бентанкур, Федеріко Бернардескі (Пауло Дібала, 71; Марко Олів'єрі, 84), Кріштіану Роналду, Гонсало Ігуаїн

«Ліон»: Антоні Лопеш, Джейсон Денайер (Йоакім Андерсен, 61), Лео Дюбуа (Кенні Тете, 90+1), Фернандо Марсал, Марсело, Уссем Ауар (Тьяго Мендес, 90+1), Бруно Гімарайнс, Максанс Какере, Максвелл Корне, Карл Токо Екамбі (Жефф Рен-Аделед, 67), Мемфіс Депай (Мусса Дембеле, 67)

Арбітр: Фелікс Цвайер (Німеччина)

«Ювентус Стедіум» (Турин, Італія)

ЮВЕНТУС - ЛІОН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 16 квітня 2024, 08:01 4
Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

Реал та ПСВ гарантували собі участь у головному клубному єврокубку наступного сезону

ФОТО. Гравець збірної України зробив пропозицію коханій. Вона відповіла так
Футбол | 16 квітня 2024, 12:17 0
ФОТО. Гравець збірної України зробив пропозицію коханій. Вона відповіла так

Анатолій Трубін зробив пропозицію дівчині

Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ilya
Роналду пытался.
Как мне кажется, МС проходит Лион на одной ноге.
Жаль, слабый матч будет, как по мне.
alzhovtyak
Лион заслужил
Mr.Budd
Команды под управлением Сарри напоминают "стиль" Михайличенко. Убрать Роналдо и будет тоже самое
Oleha1987
Ювентус слабенький. . Заслужено вилетів.
pike1
Реалу не хватило Роналду, МС прошел в 1/4 финала
Сергей Чёрный
Блюве как всегда обосрался в Европе, это чемпионства можно в Италии покупать, сдесь такое не получится
BekXan
Роналду с Юве максимум ещё чемпионство.С такой командой больше нечего ловить ,что бы как то нада три Роналдо,а в таком возрасте уже переходить тоже увы.Не нада было уходить с Реала.
tima fialko
Якщо з Роналду,Ігуаіном,Дібалою команда так важко і мало забиває,то або їх нікому обслуговавати-слабкий півзахист,або тренер не може поставити гру. Сумно
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kherson384
Хорош Лион!
Trasher311987
Буффон ещё на год продлил контракт
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил