Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 04 серпня 2020, 01:58
4559
3

Наростаюча інтрига. Рух з мінімальним рахунком обіграв Минай

Команда Василя Кобіна не змогла відстояти першу позицію турнірної таблиці

| Оновлено 04 серпня 2020, 01:58
4559
3
Наростаюча інтрига. Рух з мінімальним рахунком обіграв Минай

У поєдинку 28-го туру Першої ліги України «Рух» обіграв «Минай» з рахунком 1:0.

Перший тайм проходив з відчутною перевагою господарів поля. Футболісти «Руху» створили кілька відмінних можливостей для взяття воріт. Був близький до успіху Синиця, який не реалізував вихід один на один з голкіпером. Повинен був забивати і Копина, котрий після навісу зі штрафного з меж воротарського не потрапив в ціль. І все ж, перед перервою «рухівці» зуміли відкрити рахунок в матчі. Все той же Копина зорієнтувався у штрафному «Миная» після навісу з кутового, відправивши м'яч у ворота. Примітно, що саме Копина став автором єдиного гола львів'ян в поєдинку першого кола між цими суперниками.

І в другій половині зустрічі львів'яни володіли перевагою, а у гостей в атаці мало що виходило. На ударних позиціях опинялися Синиця, Климчук, Русин, але рахунок більше не змінився. Інтрига в боротьбі за місця в першій трійці загострилася до краю. У наступному турі сьогоднішніх суперників чекають непрості випробування. «Минай» відправиться в гості до «Авангарду», а «Рух» проведе виїзну зустріч з «Інгульцем».

Перша ліга України. 28-й тур.

«Рух» - «Минай» - 1:0

Юрій Копина (45)

Михайло Кополовець (36) - Данило Кондраков (34), Антві Ернест (74), Ярослав Мартинюк (87), Мар'ян Мисик (89), Роман Мисак, 92)

«Рух»: Роман Мисак, Юрій Копина, Ігор Дуць, Максим Білий, Тарас Саків, Ярослав Мартинюк, Іван Калюжний (Андрій Коробенко, 86), Ростислав Русин, Юрій Климчук (Станіслав Бєлєнький, 93), Олег Синиця (Мар'ян Мисик, 77), Данило Кондраков (Антві Ернест, 71)

«Минай»: Андрій Попович, Михайло Кополовець (Олег Допілка, 46), Петро Стасюк, Олександр Маткобожик, Ігор Вагін (Олег Голодюк, 65), Роман Никитюк, Андрій Ткачук, Василь Піняшко (Рустам Ахмедзаде, 78), Олександр Глагола (Артур Карноза, 59), Анатолій Нурієв, Данило Книш (Олексій Шпак, 65)

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Стадіон «СКІФ» (Львів)

РУХ - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ростик Карпа
Суддя відсудив сьогодні добре, Минай десь старайся але нічого не вийшло, по грі відчуття, що Рух ще з травня готувався, дуже грамотно зіграли
Al Zolo
решающий матч Петрове-Рух -принципиальный зная взаимоотношения клубов.... если селяне пибьютдвижение то оно гарантированно в 1 лиге останется.... думаюЛуцк вернется так как Агро не нужна УПЛ