Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 31 липня 2020, 01:22
1501
3

Тренер Інгульця: «Головне, що ми все ще в гонці за УПЛ»

Команда Сергія Лавриненка втратила очки, але залишається в топ-2

| Оновлено 31 липня 2020, 01:22
1501
3
Тренер Інгульця: «Головне, що ми все ще в гонці за УПЛ»
ingulec.com

У четвер «Інгулець» зіграв внічию 1:1 з «Оболонню-Бровар» у Першій лізі і втратив лідерство, однак команда Сергія Лавриненка залишається на 2-й позиції і продовжує битву за вихід в УПЛ.

«Хочу подякувати своїй команді за проявлений характер. Терпіли до кінця, незалежно від того, що ми грали в меншості. Зараз найголовніше - ми ще в гонці. Ми взяли дуже важливе очко. Отримали багато карток, травм і мікротравм»

«Суддівство? Я не бачив повтор, адже нас не підпускають до VAR. По червоній картці Січінаві у мене великі сумніви, тому що на цьому ж стадіоні був матч між «Рухом» і «Оболонню», де Монзуль не дала червону картку, - такий же епізод. Там навіть набагато грубіше все було. Там була жовта, а тут - відразу червона. Для мене подвійні або потрійні стандарти - це не зовсім зрозуміло», - сказав Лавриненко.

У Першій лізі залишилося зіграти лише 3 тури.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Орест Орищишин
Інгулець - буде в УПЛ бо судді проплачені до кінця сезону Але запамятайте слова тренера "Зорі" Скрипника "Для нього -шок суддівство в УПЛ 2019-2020р. Ось чому болівальник не іде на стадіон
Мирослав Костирко
І скільки ще Поворознюк має продати сільгосппродукції, щоб забезпечити пенальті у решті матчів? Потім буде ходити і хвастати - досить продати 100 тон зерна (1000 свиней, 500 корів і т.д.) і навіть моїх баранів можна в ПЛ вивести!
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил