Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 30 липня 2020, 13:28
2231
1

Оболонь-Бровар - Інгулець. Прогноз і анонс на матч Першої ліги

Лідер чемпіонату їде в гості до Києва

| Оновлено 30 липня 2020, 13:28
2231
1
Оболонь-Бровар - Інгулець. Прогноз і анонс на матч Першої ліги
ФК Інгулець

У четвер, 30 липня, «Оболонь-Бровар» в 27-му турі Першої ліги вдома прийме «Інгулець». Початок матчу - о 19:00.

«Оболонь-Бровар» грає з лідером чемпіонату. «Пивовари» останнім часом грають нестабільно, що позначається на турнірному розташуванні клубу. В один період команда мала серію з п'яти матчів без перемог (три поразки), потім двічі перемогла. А зараз знову невиразна серія. Кияни зіграли внічию з «Рухом» і в останньому турі поступилися «Чорноморцю». «Оболонь-Бровар» відкотилася на сьоме місце в Першій лізі, але відставання від найближчих команд мінімальне. А до третього місця всього чотири очки. У наступних турах команді грати з прямими конкурентами ( «Металіст 1925» і «Агробізнес»). Тому «Оболонь-Бровар» ще може посунути своїх суперників. Але віриться в це складно.

«Інгулець» з Петрового ще на початку сезону говорив про найвищі амбіції в цьому чемпіонаті. Команда більшу частину сезону провела серед лідерів, але після відновлення чемпіонату одноосібно забралася на п'єдестал. Підопічні Сергія Лавриненка в семи матчах здобули п'ять перемог і ще двічі зіграли внічию. А всього безпрограшна серія команди налічує вже 9 матчів. Таким чином, за чотири тури до кінця чемпіонату саме «Інгулець» є головним фаворитом на золото Першої ліги і вихід в УПЛ.

Якщо не брати до уваги матч з «Оболонню», в наступних трьох турах «Інгулець» проведе один матч з прямим конкурентом «Рухом», але інші дві зустрічі з командам з нижньої частини таблиці - «Кремінь» і «Балкани». Свого колектив Лавріненка не повинен упустити.

З іншого боку, всі останні перемоги «Інгульця» не можна назвати дуже впевненими - все з різницею в один м'яч. В останньому турі команда з Петрового не змогла обіграти «Чорноморець» (0:0). Проте, саме «Інгулець» фаворит цього матчу. Все-таки команда Лавріненка демонструє більш стабільні і високі результати.

30 липня, четвер

«Оболонь-Бровар» — «Інгулець»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». Початок - о 19:00
Пряма трансляція в «Футбол 3»
ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил