Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 липня 2020, 23:12
3540
8

МИХАЙЛЕНКО: «2 роки тому Дніпро-1 грав у Другій лізі. Ми пройшли шлях»

Наставник, в цілому, задоволений нинішнім сезоном

| Оновлено 25 липня 2020, 23:12
3540
8
МИХАЙЛЕНКО: «2 роки тому Дніпро-1 грав у Другій лізі. Ми пройшли шлях»
scdnipro1.com.ua

«Дніпро-1» завершив дебютний сезон УПЛ, програвши «Колосу» 1:4 в півфіналі плей-оф за вихід у Лігу Європи. Наставник Дмитро Михайленко оцінив матч і сезон в цілому.

— Безумовно, ми сьогодні розчаровані і розраховували на інший результат. На жаль, нам не вдалося пройти далі. Хочу привітати команду «Колос» з перемогою і побажати їм удачі надалі. Щодо нашої команди, то ми вийшли з настроєм грати агресивно і володіти перевагою, але ключовим фактором гри стали два швидких голи суперника в середині першого тайму, після чого ми втратили впевненість.  Був момент на початку другого тайму, коли нам вдалося відіграти один м’яч, але, знову таки, далі був швидко пропущений гол, після якого ми важко відновлювалися. Звичайно, пропускаючи у матчах плей-оф чотири м’ячі, дуже важко розраховувати на успіх.

— Чому перед цим матчем ви віддали перевагу на позиції голкіпера Кліщуку?

— І Андрій Кліщук, і Валерій Юрчук, на мій погляд, гравці одного рівня, тому сьогодні було таке тренерське рішення. Мені здається, що помилок Андрій не припускався, треба передивитися голи. З тренерської лави важко було сказати, що він винен у голах – в одному епізоді був рикошет, в іншому удар у кут, так що тут важко щось коментувати.

— Для команди вже сезон завершено. Можете підвести деякі підсумки?

— Два роки тому ми грали у Другій лізі і знаходились у тій же роздягальні (це матч за перше місце у Другій лізі проти «Агробізнесу» — прим. пресслужби СК «Дніпро-1»), і для молодого клубу, який за такий короткий термін пройшов шлях до матчів плей-оф до Ліги Європи  — це велика подія.  Сезон можна оцінити суперечливо. З одного боку, ми і набралися досвіду, а з іншого — до нас прийшло багато гравців і у минуле міжсезоння, і рік тому, тому зараз ми ще у процесі побудови команди. Тому сезон можна оцінити, як нормальний. Ми становимося сильніше, як команда, якщо говорити про якість гри. Але для того, щоб ставити перед собою більш серйозні завдання, нам треба ставати ще сильнішими.

— Як команда проведе міжсезоння?

— Зараз ми відпочинимо, залижемо рани. Є група футболістів, які грають із мікропошкодженнями, і нам треба поставити їх на ноги, а міжсезоння дуже коротке. Будемо готовитися у себе базі в Дніпрі, а розпочнемо підготовку за тиждень.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andre066
Какие оправдания? А Колос 5 лет назад в чемпионате области играл. Скажи еще сложный соперник был. Гонишь? Украинский Хофенхайм конечно 1700 жителей против города миллионика.
zzg77
Я думаю, что это не тренер для Днепра!
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олег Мандрівник
так говорит, как будто проиграл в полуфинале самой ЛЕ
Andre066
Неужели неясно что речь идет о поддержке фанатов, болельщиков, маркетинге. Я бы глянул как Днепр - 1 с села за 2 года не имея маркетинговой раскрутки поднялся. Этот самый Днепр шел на базе Днепра. Фантазии о войне не надо включать.
Сергей Долина
Михайленко, вместо того что бы покаяться, и уйти , рассказывает какие - то бредни, противно читать. Уверен, что 90 % болейщиков Днепра - 1 перестанут болеть за команду с Михайленко.