Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2020, 10:35
9188
6

Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Переможець поєдинку опиниться в кроці від історичного виходу в Лігу Європи

| Оновлено 22 серпня 2020, 10:35
9188
6
Колос – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В суботу, 25 липня, на стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться поєдинок раунду плей-оф між командами «Колос» та «Дніпро-1». Ціна питання – вихід до фіналу плей-оф, в якому буде розігруватись путівка до Ліги Європи.

Ковалівський «Колос», який є номінальним господарем поля, на мажорній ноті завершив основний етап української Прем’єр-ліги. Після трьох поразок поспіль від «Десни» (1:5), «Зорі» (0:2) і «Шахтаря» (0:2), в останньому матчі чемпіонату ковалівці обіграли київське «Динамо» з рахунком 2:0.

Безперечно, такого результату мало хто очікував від дебютанта вищого дивізіону. Багато в чому саме ця поразка коштувала головному тренеру «біло-синіх» Олексію Михайличенку тренерського містка на чолі гранда. А от Руслан Костишин за підсумком поєдинку був визнаний найкращим тренером заключного туру УПЛ. Чи була ця перемога випадковістю, чи навпаки, «Колос» змужнів за час виступів в еліті і зможе пробитися до єврокубків – відповіді на ці питання дізнаємось найближчої суботи.

Для володарів Кубка Престижу, «Дніпра-1», виступ у другій «шістці» не виявився легкою прогулянкою. Після двох поразок поспіль від основних конкурентів «Маріуполя» (1:2) та «Ворскли» (0:2) навіть виникли побоювання, що дніпряни можуть віддати сьому сходинку. Та все ж на три останні поєдинки команда Дмитра Михайленка змогла зібратись і обіграла по черзі «Олімпік» (2:0), «Львів» (3:2), а також взяла реванш у полтавської «Ворскли» (3:0). 

В останньому матчі «ворскляни» привезли до Дніпра молодіжну команду, тож Михайленко міг варіювати складом, надавши ігрову практику молодим гравцям. Саме крізь призму підготовки до матчу плей-оф варто розглядати зустріч проти «Ворскли». Безсумнівно, проти «Колоса» вийдуть найсильніші футболісти «Дніпра-1». 

Кадрова ситуація напередодні гри має наступний вигляд: тренерський штаб «Дніпра-1» може виставити оптимальний на сьогодні склад, а от ковалівці не можуть розраховувати на досвідченого Вадима Мілька, який отримав червону картку на компенсованих хвилинах зустрічі з «Динамо».

Суперники двічі зустрічались на першому етапі чемпіонату, тоді суперники обмінялися домашніми перемогами. В Дніпрі господарі здобули три очки лише в компенсований час, завдяки голу Ігоря Когута (2:1). А от на «Оболонь-Арені» «Колос» буквально декласував «Дніпро-1» з рахунком 4:0. Без сумнівів, дніпряни добре пам’ятають дошкульну грудневу поразку, і матимуть додаткову мотивацію взяти реванш.

Матчі плей-оф, які складаються з одного поєдинку, завжди непередбачувані, долю зустрічі в них може вирішити випадковість. Обидві команди мають рівні шанси на перемогу, тож на нас чекає дуже цікавий матч.

Орієнтовні склади.

«Колос»: Волинець – Чорноморець, Гавриш, Максименко, Зозуля, Задоя, Костишин, Богданов, Морозко, Вільхамссон, Лисенко.

«Дніпро-1»: Юрчук – Цуріков, Логінов, Сваток, Адамюк, Кравченко, Вакулко, Ді Франко, Коркішко, Хобленко, Супряга.

25 липня, субота

«Колос» – «Дніпро-1»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Евсеев
Думаю Днепр,-1 по силам пройти Колос ну и замахнуться на путевку
deber
Поставил бы на Колос, Костышин наскипидарит своих по полной. А СК не умеет выигрывать решающие матчи. 60 на 40
Aleks04
Шансы 50 на 50. Днепру нужно брать реванш
Муґунот Уух
а чого такий прогноз? колгосп імені Засухів має перегравати цей Пєндр-(4-3)