Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 липня 2020, 11:57
20171
3

Мірча Луческу в Динамо: міф чи реальність? Що кажуть румунські ЗМІ

Sport.ua вивчив інформацію про ймовірний камбек румунського коуча в УПЛ, доступну в тамтешній пресі

| Оновлено 23 липня 2020, 11:57
20171
3
Мірча Луческу в Динамо: міф чи реальність? Що кажуть румунські ЗМІ
Twitter. Мірча Луческу

Мірча Луческу повертається в українську Прем'єр-лігу. Та непросто повертається, а очолить найпринциповішого опонента «Шахтаря», з яким працював протягом 12 років, - київське «Динамо»! Саме таку інформацію напередодні видав паблік Druzi Dynamo.

Ми вирішили подивитися, що про це пишуть на батьківщині 74-річного тренера - в Румунії, де футбольна тематика зазвичай висвітлюється досить широко і серйозно.

Виявляється, жоден із серйозних і авторитетних тамтешніх сайтів нічого не знає про переговори Луческу з «Динамо». Портали Sport.ro, Prosport.ro, Digisport.ro і, мабуть, найбільш авторитетне спортивне видання Румунії Gazeta Sporturilor, дійсно повідомляють про те, що Мірча незабаром може повернутися в Україну і стати тренером «біло-синіх». Однак всі ці видання джерелом своєї інформації виділяють вище позначений паблік.

Сам Мірча Луческу зараз перебуває в Румунії, про що можна знайти чимало підтверджень в пресі. Зокрема, тиждень тому досвідчений коуч відвідував табір бухарестського «Динамо» в Сафтиці, де виступив з мотиваційної промовою для футболістів. Через пару годин після цієї новини стало відомо про спалах захворювання COVID-19 в «Динамо», але Луческу пройшов тестування і у нього коронавірус виявлений не був.

У зв'язку з цим, з огляду на досить тісні контакти Луческу з футбольними інституціями Румунії, а також пресою, складно уявити, щоб жодне з поважаючих себе видань країни не роздобуло б інформацію про реальність ведення переговорів між тренером і київським «Динамо».

Іншими словами, поки інформація про близьке повернення Луческу в УПЛ, причому в ряди «Динамо», в румунській пресі не знаходить додаткового підтвердження. Наші колеги з цієї країни лише ретранслювали плітки, що нині розбурхують уми уболівальників в Україні. Чи є вони хоч скільки-небудь правдивими? Подивимося, адже чекати залишилося недовго - Ігор Суркіс обіцяв представити нового коуча «біло-синіх» до відновлення тренувального процесу команди, яке заплановане на 30 липня.

Читайте також: Який тренер потрібен Динамо?

UPD. Вже сьогодні вранці деякі вітчизняні джерела повідомили, що Мірча Луческу прибув до Києва і навіть встиг оглянути клубну базу «Динамо» в Конча-Заспі...

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JV
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Яковенко
смд (средства массовой дезинформации) начали троллить читателей.
потом, самим же боком вылезет.
brothers_skill_found
Віталій Косовський буде тренером Динамо Київ