Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2020, 03:18
2120
2

Дніпро-1 вдома розгромив молодіжний склад Ворскли

Команда Михайленко провела генеральну репетицію перед плей-оф

| Оновлено 20 липня 2020, 03:18
2120
2
Дніпро-1 вдома розгромив молодіжний склад Ворскли
24tv.ua

Поєдинок 32-го туру української Прем'єр-ліги між «Дніпром-1» і «Ворсклою» не вирішував для команд практично нічого. Господарі стали першими в другій шістці, і поєдинок для них був репетицією плей-оф за місце в Лізі Європи. Полтавчани ж отримали можливість перевірити в справі найближчий резерв - фактично, вони вже давно почали підготовку до наступного сезону.

Перед грою капітан «Дніпра-1» Сергій Кравченко отримав Кубок Престижу - і пішов з ним на лаву запасних. Дмитро Михайленко перед зустріччю з «Колосом» дав відпочити лідерам. І в півзахист випустив пару Ярмолюк - Батагов: на двох цим футболістам 34 роки, тоді як Кравченко в квітні відзначив 37-річчя!

Втім, полтавчани взагалі вийшли на гру молодіжним складом. Що говорити, якщо з капітанською пов'язкою команду на поле вивів Ісенко, якому лише через пару днів виповниться 17 років. Без сумніву, досвід господарів не міг не позначитися. І дніпряни з перших хвилин пішли вперед.

«Ворскла» до свистка на перерву так жодного разу і не потурбувала воротаря господарів. Полтавцям було не до того: вони думали тільки про оборону. Кілька разів команду виручив 16-річний капітан. Але в середині тайму і він не зміг допомогти. Супряга поборовся на фланзі, віддав на партнера, отримав пас від Хобленка, в карному майданчику обіграв захисника і пробив низом у дальній кут - 1:0!

Під завісу тайму «Дніпру-1» вдалася показова швидка атака. Багатоходова комбінація завершилася прострілом Цурикова з флангу, а Супряга, випередивши захисників, в дотик пробив точно - 2:0. Тут же він зобов'язаний був оформляти хет-трик: красивим фінтом прибрав суперника, пробив досить сильно - однак Ісенко зумів відбити м'яч ногою.

На другий тайм у складі «Дніпра-1» вийшли досвідчені Кравченко, Лопирьонок. А незабаром з'явився і Польовий, для якого матч став ювілейним, 300-м в Прем'єр-лізі. І «Ворсклі» стало зовсім несолодко. До того ж, господарі забили швидкий гол. Кравчук віддав невдалий пас назад, чим скористався Хобленко. Форвард перехопив м'яч, увірвався в штрафну і в боротьбі з Якубу потужно пробив повз голкіпера - 3:0.

Далі на полі була лише одна команда: юні вихованці Віталія Косовського нічого не могли протиставити господарям. Вони так і не завдали жодного удару в площину. А «Дніпро-1» продовжував відпрацьовувати пресинг і працювати над контролем м'яча. Кілька разів полтавчан виручив Ісенко, але якщо в обороні команда ще сяк-так справлялася, то шансів у чужих воріт у неї не було навіть в першому наближенні.

3:0, і «Дніпро-1» готується до поєдинку плей-оф проти «Колоса». А «Ворскла» вже думає про новий сезон - для полтавської команди сезон-2019/20 завершений.

Українська Прем'єр-ліга. 32-й тур.

«Дніпро-1» – «Ворскла» – 3:0

 Супряга (25; 40), Хобленко (50).

 Логінов (8), Булеца (23), Назаренко (90).

«Дніпро-1»: Юрчук — Адамюк, Сваток (Кравченко, 46), Логінов (Лопырьонок, 46), Цуріиков (Польовий, 62) — Батагов — Ярмолюк, Ді Франко, Булеца (Сабатіні, 69) — Супряга, Хобленко (Назаренко, 69).

«Ворскла»: Ісенко — Дмитрук, Семілєт (Костенко, 88), Павлюк, Мельничук (Кулаковський, 83) - Якубу, Білий (Дубко, 46), Гаджук, Козиренко (Посевкін, 55) - Кравчук, Власов (Галата, 46).

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Ліверпуль серйозно веде Судакова, скаути дивляться
Футбол | 28 березня 2024, 19:32 0
Джерело: Ліверпуль серйозно веде Судакова, скаути дивляться

Клуб АПЛ стежить за прогресом лідера збірної України

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Педенко
Правильный заголовок - Днепр-1 полурезервным составом разгромил молодежку Ворсклы
8number
Поздравляю 🥳 команду с победой! Не только этой, но и во второй группе! Кстати, с учетом 6 очков от Карпат — у нас на 1 очко больше чем у 5го места премьер лиги.
Если учесть «одногруповое» противостояние и то, что мы проиграли все 6 матчей с первой - у нас всё-равно на одно очко больше чем у шестого места
У Супряги 5 мячей в последних трёх матчах. Чем вам не потенциал уровня Холланда (который сдулся раньше времени кажись) как и говорил кто то. Главное развивать и подписать контракт с нами.
На плей офф не надеюсь. Скорей всего бюрократическая машина УЕФА не выдаст аттестацию, так что и мотивации, наверное, не будет.
Хотя порвать дуплет колхозам хочется