Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2020, 03:10
1385
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Розглядали цю гру як підготовку до плей-оф»

Підопічні Михайленка вдало зіграли проти «Ворскли»

| Оновлено 20 липня 2020, 03:10
1385
0
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Розглядали цю гру як підготовку до плей-оф»
СК Дніпро-1

У матчі 32-го туру української Прем'єр-ліги «Дніпро-1» розгромив «Ворсклу» з рахунком 3:0. Наставник дніпрян Дмитро Михайленко підбив підсумки поєдинку:

— Ми підійшли до гри у різному стані із суперником. Якщо в нас сезон ще триває, то хлопці з Полтави приїхали молодіжним складом. Ми розглядали цю гру як підготовку до матчів плей-оф. Якщо казати про зміст гри, то мені сподобалося налаштування наших хлопців. Вони були зібрані, заряджені з перших хвилин створювати моменти, забивати. 

Після першого тайму, коли рахунок став 2:0, у другому ми володіли повною територіальною перевагою і, вважаю, питання про переможця не ставилося. Хлопці – молодці, до кінця підтримували високу інтенсивність, намагалися забивати. Хочу також відзначити хлопців з «Ворскли». Молодіжний склад, але вони намагаються грати у пас, виходити не просто відбиватися, а грати.

— Наскільки вас перед надважливим матчем плей-оф тішить те, що роззабивалися Хобленко та Супряга?

— Звичайно, тішить. Можливо, зараз наша структура гри передбачає те, що форварди більше загрожують воротам. Хотілося б, щоб і атакуючі півзахисники були залучені до загроз воротам. Ми задоволені грою форвардів: вони і мають моменти, і забивають. Для тренера це приємно, особливо напередодні важливих ігор.

— Як ви оціните стан команди напередодні плів-оф? І чи буде додатковою мотивацією для команди болюча осіння поразка?

— У тому числі вона буде частиною мотивації, мені здається. Вона була достатньо болючою. А стан… Мені здається, фізичні кондиції у нормі, не помітно ніякого спаду. Нам вдалося добре попрацювати у період між іграми. Зараз вже будемо готуватися тактично безпосередньо до гри проти «Колоса».

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.