Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
677
1

ПФК Львів – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Львів» ще «Маріуполь» не перемагав

ПФК Львів – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

У неділю, 19 липня, «Львів» у заключному для себе матчі нинішнього чемпіонату на стадіоні «Україна» буде приймати «Маріуполь», на який ще чекає плей-оф за вихід в Лігу Європи. Львівський клуб ще жодного разу не перемагав азовців в 11-ти (!) матчах чемпіонатів: сім нічиїх та чотири поразки і має нагоду перервати цей безвиграшний серіал на фініші сезону.

Востаннє «Львів» приймав азовців 31 серпня минулого року і поступився з рахунком 0:1. У гостей відзначився Владислав Вакула, який взимку повернувся до «Шахтаря». Потім були два виїзди «Львова» до Маріуполя, де львівська команда спочатку зіграла внічию 0:0, а 19 червня цього року поступилася з великим рахунком 0:3. Після цієї поразки відбулася зміна головного тренера «Львова»: замість Егіше Мелікяна команду очолив Георгій Цецадзе. Загалом гравці «Львова» не можуть «розмочити» ворота «Маріуполя» з 3 квітня 2019 року впродовж 370-ти хвилин.

«Львів» до нового протистояння з «Маріуполем» підійшов і зі ще одним затяжним безвиграшним серіалом. Львівський клуб з 29 лютого не перемагає в чемпіонаті вже 12 турів поспіль: шість нічиїх та шість поразок. Особливо болючими були поразки у двох попередніх поєдинках, де «Львів» спочатку перемагав по ходу матчів, але в підсумку зазнавав поразок. На думку грузинського керманича «Львова» причини цих поразок -  нестача командної гри та наявність індивідуальних помилок.

Не виключено, що проти «Маріуполя» на поле в складі «Львова» вийде чимало гравців молодіжного складу клубу. Також Олександр Бабич, враховуючи наступний важливий матч плей-оф проти «Олександрії», може дати відпочити багатьом гравцям азовського клубу. Львів'янам не допоможуть дискваліфіковані Бопесу і Недоля, а у маріупольців з тієї ж причини буде відсутній Ігнатенко.

Щодо круглих цифр навколо цього матчу, то маріупольці можуть пропустити 500-й гостьовий гол в українських чемпіонатах (ще 1 м’яч). Це буде 160-й матч Олександра Бабича біля керма різних клубів УПЛ, у якому його підопічні можуть відсвяткувати 40-у перемогу. Виведе суперників на поле досвідчений арбітр Олександр Дердо з Чорноморська, для якого це буде 124-а гра у Прем’єр-лізі. За Дерда «Львів» провів чотири гри в УПЛ – дві перемоги, нічия та поразка. «Маріуполь» раніше при цьому арбітру відіграв вже 19 поєдинків: шість перемог, п’ять нічиїх та вісім поразок.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Сарнавський, Борзенко, Клименчук, Братков, Гончар, Татарков, Рафаел Сабіно, Богунов, Шина, Яковеллі, Ренан Олівейра.

«Маріуполь»: Гальчук, Полегенько, Чоботенко, Муравський, Биков, Путря, Федорчук, Мишньов, Корнієнко, Кащук, Кулаков.

Дискваліфікації: Недоля, Бопесу (Львів), Ігнатенко (Маріуполь)

19 липня, неділя

ПФК «Львів» — «Маріуполь»
Львів. «Україна».17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ПФК ЛЬВІВ — МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Николай Власов
МАРИУПОЛЬ В ПЕРЕД К ПОБЕДЕ ЧУРКО ЖДУ ГОЛ