Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 липня 2020, 19:57
654
1

Олександр БАБИЧ: «Присвячуємо цю перемогу нашим уболівальникам»

Азовці здобули впевнену перемогу у Львові

| Оновлено 19 липня 2020, 19:57
654
1
Олександр БАБИЧ: «Присвячуємо цю перемогу нашим уболівальникам»
ФК Маріуполь

«Маріуполь» здобув упевнену виїзну перемогу над «Львовом» з рахунком 2:0. Наставник азовців Олександр Бабич підвів підсумки поєдинку:

— Здобули перемогу. На виїзді. Радує, що перемогли в святковий день. У Маріуполі сьогодні святкують День Металурга. І цю перемогу ми присвячуємо всім нашим уболівальникам.

Дуже раді, що хлопці серйозно поставилися до гри. Погода, стан поля дозволяли грати в хороший футбол. Тому у нас сьогодні багато що виходило, був і контроль м’яча, і перехід з оборони в атаку. Ми не завжди правильно розпоряджалися м’ячем, але, вважаю, гра у нас вийшла. Треба віддати належне тим хлопцям, які мало грали – сьогодні вони відіграли на рівні.

— Всю гру йшов сильний дощ. Така погода якось вплинула на гру?

— В таку погоду приємно грати. У нас деякі хлопці повинні були відіграти по тайму, але ми їм дали можливість більше зіграти. Тому що гра нам давалася, ми грали в своє задоволення. Результат не тиснув. Можу сказати, що у Львові нам завжди приємно грати. Це місто для нас фартове.

— Чи не було у Вас бажання провести велику ротацію після матчу з «Ворсклою»?

— У нас і так у кожному матчі грають досить багато молодих футболістів. Після гри з «Ворсклою» ми відправили додому деяких хлопців. Плюс у деяких хлопців були мікротравми – ми їх теж відправили.

Сьогодні ми дали можливість зіграти молодим гравцям. Вони вийшли у другому таймі. Але у них не все виходило – вийшли трохи знервованими. Артем Поспєлов сьогодні дебютував у Прем’єр-лізі і відіграв «на нуль». Максим Чех забив дебютний гол.

Є над чим працювати. Найголовніше, у нас є гарний настрій, з яким добиратися додому (а це 1400 км!) буде легше.

Джерело ФК Маріуполь
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
Фекалии недостойны места в УПЛ-это клуб 2 лиги где они совсем скоро окажутся .... вместе с Вересом которого заменили в УПЛ