Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 липня 2020, 03:41
840
0

Олександр БАБИЧ: «Розуміли, що будемо грати з молодіжкою Ворскли»

«Маріуполь» здобув мінімальну перемогу

| Оновлено 18 липня 2020, 03:41
840
0
Олександр БАБИЧ: «Розуміли, що будемо грати з молодіжкою Ворскли»
fcmariupol.com

Наставник «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував перемогу в матчі УПЛ над «Ворсклою» з рахунком 2:1. Суперник діяв молодіжним складом.

- Ми розуміли, що проти нас буде грати молодіжний склад «Ворскли». Для нас було головне - не наступити на ті ж граблі в плані настрою. І сьогодні було видно, що наша команда налаштувалася, показувала досить непоганий футбол, контролювала м'яч. У першому таймі у нас було три хороших моменти - виручив господарів Ткаченко.

У першому таймі ми не змогли забити. На початку другого тайму ми самі собі створили проблеми. Пропустили гол з непотрібного кутового. До того ж у нас футболіста вилучили. Засмучує, що пішов немолодий футболіст. Футболіст, стрижень нашої центральної осі, припустився помилки. Але хлопці проявили характер. Можу сказати, що вдесятьох нам стало легше грати. Проявили характер, відігралися, потім забили другий м'яч і довели гру до перемоги. Це сьогодні головне.

- Як на гру вплинули вилучення?

- Вилучення, безумовно, позначилося. Дуже позначилося. Ми перебудувалися на «4-4-1». Одного гравця нам не вистачало, і я дуже боявся, що нас не вистачить функціонально. Але функціонально нас вистачило, хлопці витримали, проявили характер і здобули вольову перемогу.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.