Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2020, 12:15
1001
3

Ворскла – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Реванш доведеться брати у «дублерів»

| Оновлено 16 липня 2020, 12:15
1001
3
Ворскла – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

Наскільки однаково гіркі - настільки ж різні за змістом емоції від своїх останніх матчів залишилися у обох команд. «Ворскла» до останнього билася в фіналі Кубка, поступившись «Динамо» лише в «футбольній лотереї», а ось «Маріуполь» зазнав гучного домашнього фіаско з «Олімпіком». Втім, якісь сентименти потрібно відсунути на другий план, адже протистояння сусідів по таблиці може дати точну відповідь на питання про учасника плей-оф за Лігу Європи. Полтавців у поточній ситуації влаштує виключно перемога, а ось для приазовців не буде критичною навіть поразка.

Колектив Юрія Максимова «на папері» - однозначний фаворит поєдинку, адже на боці «Ворскли» і домашнє поле, і більш тривала пауза після попередньої гри (відновлення при такому щільному графіку актуально як ніколи), і загальний баланс візитів «Маріуполя» в Полтаву. У п'ятницю виповниться рівно десять років з моменту останньої перемоги маріупольців в Полтаві, коли «Ворскла» поступилася - 1:3. Чимало змін відбулося в клубах з тих пір: голи у гостей забили Олексій Антонов, Адріан Пуканич та Костянтин Ярошенко, а у господарів відзначився вже екс-тренер полтавчан Василь Сачко.

На додачу до питання про відновлення - цікавий факт, що стосується планів «Маріуполя» по виїзду. Слідом за Полтавою на підопічних Олександра Бабича чекає гостьова зустріч проти ПФК «Львів», і команда буде долати дорогу єдиної поїздкою. У підсумку, футболісти будуть в дорозі майже тиждень, за який «накатають» майже три тисячі кілометрів! Ось вам і мандрівники!

«Дуже часто зустрічалися з цією командою останнім часом і непогано її вивчили. Природно, нам би хотілося хоч якось реабілітуватися за кубкову зустріч. Їдемо тільки за перемогою!», - з рішучим настроєм відгукнувся про майбутній поєдинок Дмитро Топалов. До речі, саме Дмитро забивав «Ворсклі» в обох попередніх зустрічах Прем'єр-ліги.

Цікаво, що волею календаря за останній місяць «Ворскла» двічі гостювала в Маріуполі, обидва рази зігравши 1:1 - як в чемпіонаті, так і в Кубку, пройшовши господарів в серії пенальті. Якраз почуття реваншу за поразку в кубковому півфіналі має додавати імпульсу приазовцям. Хоча, проти «Маріуполя», найімовірніше, зіграє практично інша команда. «Чемпіонат догравати ми будемо молодіжним складом. Відправили у відпустку практично всіх основних футболістів, щоб подивитися в справі перспективних хлопців, яких в «Ворсклі» вистачає. Потрібно розуміти, на кого ми зможемо розраховувати в майбутньому, кого брати на збори. Ми вже думаємо про наступний сезон», - повідомив напередодні Юрій Максимов. Недільні 1:4 від «Олімпіка» змусять до рокіровки і тренерський штаб «Маріуполя», так що стартові набори виконавців можуть виявитися повні сюрпризів, але тим цікавіше!

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ісенко, Мельничук, Дубко, Павлюк, Семілєт, Козиренко, Челядин, Гаджук, Галата, Власов, Кравчук.

«Маріуполь»: Гальчук, Полегенько, Чоботенко, Яворський, Биков, Чурко, Федорчук, Мишньов, Горбунов, Кулаков, Топалов.

16 липня, середа

«Ворскла» — «Маріуполь»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О. Бутовського. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
 ВОРСКЛА — МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦіЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zac1310
Я бы хотел, что бы полтава выиграла оба своих матча и попала бы в плей-офф, где всех тоже надрючила, но понимаю, что это маловероятно... Жду от молодежки полтавской хорошего футбола, достойных результатов и зажигания новых "звездочек" для будущего сезона, в котором, верю, Ворскла будет бороться за ЕК.
Ворскляне, вперед!
euro2012_za_2012euro
Все равно не догонят.
А в плей-оффе Александрия всех повыбивает.
Кстати у Александрии 45 очков, а у Днепра 40.
Но Днепр играет с аутсайдерами.
Спрашивается нахрена этот цирк с плей-офф?
zeka23
Ворскла будет очень стараться, ведь их устроит только победа. Максимов хитро лукавит по поводу остатка сезона, Полтаве больше нужны Еврокубки, т.к. все знают ситуацию в Мариуполе. Им скорей всего придется скитаться по чужим стадионам и т.д. Короче, Ворскла win!