Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 липня 2020, 07:47
3634
21

Зінченко став найгіршим гравцем Манчестер Сіті за версією WhoScored

Український захисник допустив результативну помилку в матчі проти «Саутгемптона» (0:1)

| Оновлено 09 липня 2020, 07:47
3634
21
Зінченко став найгіршим гравцем Манчестер Сіті за версією WhoScored
Instagram. Олександр Зінченко

Авторитетний портал WhoScored визнав 23-річного українського футболіста «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка найгіршим з усіх гравців, які вийшли в основному складі «городян» у поєдинку 33-го туру АПЛ проти «Саутгемптона» (0:1).

Зінченко грав на позиції лівого захисника і на 16-й хвилині зустрічі припустився помилки, яка призвела до голу Че Адамса у ворота «городян». Відігратися «Манчестер Сіті» так і не зумів, зазнавши 9-ї поразки в поточному розіграші чемпіонату Англії.

WhoScored оцінив гру Зінченко в 6,1 бали. Найкращим у складі «городян» став португальський правий захисник Жоау Канселу, який отримав 8,1 бали.

Після матчу Зінченко публічно вибачився за свою помилку.

Джерело WhoScored
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
И так мало шансов так еще и лажанул
Тарас Чубак
Проблема Зіни у тому, що чим більше він залишається у Сіті правим захисником, тим більше він втрачає як гравець центра поля, а там як раз потенціал був дуже великий. Якщо навіть порівняти його перші ігри за Сіті і зараз, там було куди більше сміливості, загострення і техніки. Позиція лівого захисника , для лівоногово футболіста без швидкості та сильного кроссу, це дуже незручна позиція. Бо до штрафного майданчика він рідко забігає, щоб хоча б прострілити, а більшість пасів або поперек поля, або максимум діагональ бо позаду тебе кінець поля і тупо нікуди більше розвернутися, а це страшенно як губить його диспетчерський потенціал. А особливо якщо при цьому думати, про те як би не привезти контру і тд.
Злобный Енот
О нет, зачем эта новость, ведь это не интересно, напишите о том, как о жене есть приготовил, убрал дома, помыл собаку, подарил булавку, постирал полотенце, помыл машину, купил обои, поехал на речку, поставил свечку, рассыпал гречку, положил овечку....
lenares85
Ошибка одна вратаря, у игрока игровая ситуация, где нападение не могли наиграть на гол. Зине больше подходит центр поля но ему не доверяют, защитник он как стенка , зачем оно ему нужно у него потенциал больше. Надеюсь его посадят в запас и он найдет команду которая его будет ценить.
Иван Грозный
тема до конца не раскрыта,что по этому поводу сказала Седан?
Gold11
Да хватит троллить парня. Ну провалил матч и что? с кем не бывает? Ну не его день. Пеп сделает выводы и все будет норм.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил