Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 липня 2020, 15:17
891
0

Сергій БУЛЕЦА: «Побачив дії голкіпера до перерви і пробив в інший кут»

Хавбек «Дніпра-1» – про те, як забив «Олімпіку»

| Оновлено 06 липня 2020, 15:17
891
0
Сергій БУЛЕЦА: «Побачив дії голкіпера до перерви і пробив в інший кут»
СК Дніпро-1. Сергій Булеца

Півзахисник «Дніпра-1» Сергій Булеца прокоментував перемогу над донецьким «Олімпіком» (2:0) в матчі 29-го туру української Прем'єр-ліги.

— Ви вийшли на заміну і одразу забили. Вдалося одразу відчути ритм гри?
— Ні, насправді важко входити у такі матчі. Тим більше, я деякий час не тренувався і провів тільки два заняття з командою.

— Прокоментуйте ваш гол, удар зі штрафного.
— Я бачив по першому тайму, як Коркішко виконував подібний удар зі штрафного, і тоді воротар «читав» ситуацію, тому вирішив пробити у протилежний кут.

— Сьогодні був дебют молодого воротаря «Олімпіка». Як вам його дії? Знали, як він буде грати?
— Він дійсно ще молодий, тому треба набиратися більше досвіду в УПЛ. Ще раз повторюся, що, я просто подивися епізод за його участю у першому таймі, тому і забив.

— Сьогодні команда вперше після рестарту чемпіонату зіграла у захисті на нуль. Які корективи у гру вніс тренер?
— Ми на кожному тренуванні працюємо над діями у захисті, є своя тактика. У нас обороняється вся команда, тому і не дали сьогодні супернику забити.

— Команда діяла досить агресивно. Це була настанова тренера?
— Ви маєте на увазі пресинг? У першому таймі нам вдавалося пресингувати суперника, а після перерви вже були не такими активними, тому у суперника вже з’явилися гострі атаки.

— А чому команді «підсіла» в кінці зустрічі?
— Пресингувати весь матч теж не можна. Це жодній команді не вдасться. Тому в кінцівці гри вже сил було менше.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.