Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2014
2

Олександр СЕВІДОВ: «Дивлячись на помилки Кадірі, я б довірився Сироті»

Фахівець вважає, що молодий захисник столичного клубу дуже перспективний

Олександр СЕВІДОВ: «Дивлячись на помилки Кадірі, я б довірився Сироті»
ТК Футбол. Олександр Севідов

Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував гру експериментальної пари центральних захисників «Динамо» в матчі проти «Шахтаря» (2:3).

«Візьмемо Кадірі. Ти граєш центрального захисника, при третьому голі відкривається Алан Патрік, а ти навіть не зміщуєшся в його сторону і не зменшуєш відстань. Тим самим, даєш можливість гравцеві завдати удару, який в принципі неможливо було відбити Бойку.

Сьогодні Сирота зіграв на дуже хорошому рівні як для хлопця, який вийшов проти «Шахтаря». Який би не був «Шахтар», але Олександр сьогодні виглядав на належному рівні.

Не розумію, чому молодий хлопець не грає. Тренерському штабу «Динамо» на сто відсотків видніше, але, з огляду на скільки і технічних, і тактичних, і позиційних помилок робить Кадірі, то я б все-таки довіряв Сироті. Він володіє першою передачею. Можливо, зробив їх не так багато, але вчора свою гольову він віддав. Тому говорити, що він нездатний, точно не доводиться. Я б довіряв цьому хлопцю. Особливо в такому «Динамо», де зроблено акцент на своїх вихованців», - зазначив Севідов.

Як Ракицький! Олександр Сирота в дебютному матчі за Динамо зробив асист

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Федько
Зачем сравнивать этих игроков, если Сирота левоногий, а Кадири правоногий и то опорник. Сирота играет на позиции Шабанова, Кадири временно играет на позиции Попова и Бурды. А куда Севидов собрался ставить Сироту вместо Кадири непонятно, в опорную зону?? А в последнем матче вообще не было защитников альтернативных
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил