Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2020, 03:40
1036
0

Олександр БАБИЧ: «Кащук багато забиває за рахунок хорошої зачіски»

Головний тренер «Маріуполя» прокоментував перемогу над «Дніпром-1»

| Оновлено 29 червня 2020, 03:40
1036
0
Олександр БАБИЧ: «Кащук багато забиває за рахунок хорошої зачіски»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував важливу перемогу над «Дніпром-1» (2:1):

– Ми раді, що добилися перемоги. Це була гра за 6 очок. Ми грали проти лідера нашої групи, проти команди, яка дуже добре укомплектована. З урахуванням того, що ми в середу відіграли 120 хвилин в Кубку, я радий, що хлопці дотерпіли до кінця, виконали нашу установку. Напевно, ми десь здивували своєю агресивною грою та нашого суперника.

Поки ми були в рівних складах, ми повністю контролювали гру. Так, у суперника були напівмоменти, але я був упевнений, що ми доведемо гру до логічного завершення – до перемоги. Після вилучення стали допускати дитячі помилки, пішли «нерви». Кінцівка вийшла дуже нервовою – могли зіграти і внічию. Тобто гра нам давалася до тих пір, поки не заробили непотрібні пенальті і вилучення. На жаль, знову допускаємо дитячі помилки. Я розумію, що кожен має право на помилки, але хотілося, щоб вони повторювалися рідше. Здоров'я від цих помилок не додається.

– У порівнянні з матчем проти «Ворскли» Ви зробили 7 замін. Наскільки Ви ризикували, проводячи таку ротацію?

– Я перед матчем говорив, що ми однозначно зробимо ротацію і дамо зіграти тим хлопцям, які готові функціонально і відновилися психологічно. Ми цілеспрямовано це робили, і я задоволений, що ті хлопці, які сьогодні вийшли, відпрацювали на відмінно.

– Олексій Кащук після карантину забив вже третій гол ...

– У нього хороша зачіска тепер і, напевно, за рахунок неї і забиває. Якщо серйозно, то я радий, що він додає. Молодь треба підпускати поступово, а не кидати одразу в таку «м'ясорубку», як Прем'єр-ліга. Я йому перед початком матчу сказав: «Ти виходиш в «старті», ти впевнений у собі і ти заб'єш. Найголовніше – правильно допрацьовувати без м'яча і допомагати команді в позиційній обороні».

– Лазарет команди поступово порожніє. Коли чекати на поле В'ячеслава Танковського та Іллю Путрю?

– Слава тільки приєднався до нас. У загальній групі він працює як «нейтральний». Думаємо, що він підійде до кінця чемпіонату. Ми на нього розраховуємо. Що стосується Іллі Путрі, то він вже в більш кращій формі. У нас буде складний відрізок, коли гра буде йти за грою – ми будемо робити ротацію, і я думаю, що тоді можна буде побачити його на полі.

– У березні матчі з «Дніпром-1» вийшли дуже напруженими, сьогодні також гра вийшла нервовою та емоційною. Чи можна сказати, що в українському футболі зародилося ще одне принципове суперництво?

– По-іншому бути й не може. Десь легкий відбиток залишився після тих ігор, і сьогодні я хлопцям про це нагадав, щоб їх додатково мотивувати і налаштувати. Це добре. Такі ігри приємно грати. «Дніпро-1» має в своєму складі кваліфікованих виконавців – команда не б'є м'яч вперед, а намагається грати через короткий і середній пас. Плюс італійський фахівець приєднався по тактиці. Тому вийшло нехай і не дербі, але цікавий матч за 6 очок. І я радий, що ми його виграли.

 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.