Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2644
9

Маріуполь – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможе команда Олександра Бабича психологічно відновитися після вильоту з Кубка?

Маріуполь – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В неділю, 28 червня, відбудеться матч 28 туру УПЛ між «Маріуполем» і «Дніпром-1». Перед стартом другого етапу чемпіонату, саме ці два клуба розглядались як фаворити другої «шістки», між якими розгорнеться головна боротьба за перше місце в групі. За п’ять турів до завершення дніпряни випереджають азовців на чотири очки, і в разі позитивного результату в Маріуполі, значно покращать свої шанси на виграш у групі.

Господарі поля в середу зіграли напружений поєдинок півфіналу Кубка України з полтавською «Ворсклою». Основний і додатковий час не виявив переможця (1:1), лише в серії пенальті більш влучними були футболісти з Полтави, які позмагаються за трофей. Тож команда Олександра Бабича буде грати на фоні виснажливого поєдинку, і наставнику «маріупольців» доведеться включати до основного складу резервістів. 

Після поновлення чемпіонату азовці провели три поєдинки, в яких жодного разу не програли. Спочатку «Маріуполь» розписав мирові з «Олімпіком» (2:2) і «Ворсклою» (1:1), а в минулому турі розгромив вдома «Львів» (3:0). Нарешті відновив свої кондиції досвідчений форвард Руслан Фомін, він в матчі з львів'янами записав на свій рахунок дубль. Це його перші голи в сезоні, більшу частину якого Руслан пропустив через травми. 

«Дніпро-1» в 27-му турі теж став жертвою полтавської «Ворскли». На виїзді команда Дмитра Михайленка поступилася з рахунком 0:2. Після гри наставник нарікав на низьку реалізацію моментів у своїх футболістів та відмінну гру воротаря «Ворскли». Також залишились питання до суддівства, на думку Михайленка воно було неякісним і вплинуло на результат матчу. До цього поєдинку «Дніпро-1» мав дві перемоги над «Олімпіком» і «Львовом» із загальним рахунком 5:2.

На другому етапі чемпіонату «Маріуполь» і «Дніпро-1» вже зустрічались між собою в березні цього року, тоді перемогу святкували дніпряни з рахунком 2:0.

Кадрова ситуація напередодні поєдинку виглядає наступним чином. «Дніпру-1» через перебір жовтих карток не зможуть допомогти захисник Максим Лопирьонок і вінгер Дмитро Коркішко. Проте ці втрати не мають стати великою проблемою для Дмитра Михайленка, адже його команда добре укомплектована. 

«Маріупольцям» зможе допомогти в матчі з дніпрянами Валерій Федорчук, який пропускав кубковий поєдинок через дискваліфікацію. Головна проблема тренерського штабу «Маріуполя» - це психологічно відновити гравців, після поразки від «Ворскли». Чи вдасться її вирішити - покаже звітна гра.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук – Кірюханцев, Чоботенко, Яворський, Полегенько, Мишньов, Федорчук, Топалов, Горбунов, Кулаков, Фомін.

«Дніпро-1»: Юрчук – Цуріков, Логінов, Сваток, Адамюк, Кравченко, Ді Франко, Когут, Булеца, Тейлор, Хобленко.

28 червня, неділя

«Маріуполь» – «Дніпро-1»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 1
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 1
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
8number
1:2 твёрдо и четко.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks04
Сложно будет Днепру. Я уверен Арендуполь злой на Днепр из-за двух поражений подряд в очных встречах. Плюс для Днепра, то что арендовцы уставшие после матча с Ворсклой готовятся против нас. Главное — не проиграть, надеюсь не повторится сценарий матча Ворскла Днепр