Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2020, 01:18
694
1

Ворскла і Олімпік голів не забили

Суперники не награли на забитий м'яч

| Оновлено 29 червня 2020, 01:18
694
1
Ворскла і Олімпік голів не забили
ФК Олимпик

Напевно, головному тренеру господарів Юрію Максимову непросто було налаштувати своїх підопічних на матч проти «Олімпіка». У середу «Ворскла» вийшла в фінал Кубка України, перемігши у напруженому поєдинку в серії пенальті і залишивши на полі не лише чимало фізичних сил, але і емоцій. Після таких зустрічей футболістам необхідно трохи часу, щоб прийти в себе, адже напевно, думками гравці «Ворскли» вже в фінальному матчі проти «Динамо». «Олімпік» ж був гранично мотивований, футболістам донецької команди в світлі майбутньої наміченої революції в клубі, в кожному матчі необхідно доводити свою профпридатність.

Перший тайм матчу пройшов у рівній, малоцікавій боротьбі і практично без загроз воротам. Кілька разів суперники загрожували воротам дальніми ударами, які, втім, особливої ​​небезпеки для голкіперів не уявляли. Тільки ближче до перерви серйозно вступив у гру Ткаченко, відбивши класний удар Балашова в нижній кут з-за меж штрафного.

Другий тайм пройшов більш цікаво, швидкості в матчі виросли, а м'яч перестав затримуватися в центрі поля. У гостей активізувалися Шахаб і Тейшейра, які кілька разів загрожували воротам Ткаченка, але той в цей вечір зіграв безпомилково. В другій половині тайму на діях гравців «Ворскли» почала позначатися втома і гра перемістилася ближче до штрафного майданчика господарів, На 75-й хвилині перемогу гостям міг принести після сольного проходу Тейшейра, але його удар з лінії штрафного в дальній кут відбив Ткаченко.

В цілому, обидва суперники не заслуговували на поразку, але і на перемогу не награли, тому нічия стала справедливим підсумком матчу. Нічия дозволила полтавчанам зберегти триочковий відрив від «Олімпіка», свій наступний матч команда Максимова зіграє в гостях проти «Львова», «Олімпік» же на своєму полі прийме «Дніпро-1»

Українська Прем'єр-ліга. 28-й тур.

«Ворскла» - «Олімпік» - 0:0

 Пуцлін (42) - Шахаб (22), Кичак (45 + 2), Політило (90 + 4), Вербний (53), Зотько (89)

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Чеснаков, Опанасенко, Васін (Д. Кравчук, 39), Шехіч (Павлюк, 90 + 2) Пуцлін, Ребенок (Луїзао, 46), Кане, Кулач (Власов, 61), Степанюк.

«Олімпік»: Кичак, Лебеденко, Політило, Шахаб (Баланюк, 65), Балашов (Пасіч, 65), Кравченко, Цимбалюк (Вербний, 45 + 2), Гришко, Тейшейра (Ксьонз, 85), Романовський (А. Кравчук, 65), Зотько.

Стадіон: «Ворскла» ім. А. Бутовського (Полтава).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 5
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
После кубка тяжело было Ворскле.Нет ресурса пока на смену состава.Ждём межсезонья.