Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
17.06.2020 22:00 – FT 0 : 0
4 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Італії
| Оновлено 17 червня 2020, 13:26
2455
0

Наполі - Ювентус. Прогноз і анонс на матч фіналу Кубка Італії

17 червня в Римі пройде вирішальна битва

| Оновлено 17 червня 2020, 13:26
2455
0
Наполі - Ювентус. Прогноз і анонс на матч фіналу Кубка Італії
Twitter

17-го червня в Римі на «Стадіо Олімпіко» відбудеться фінал 72-го Кубка Італії з футболу між «Наполі» і «Ювентусом». Команди вже зіграли по матчу після виходу з карантину.

Для головного тренера «Ювентуса» Мауріціо Саррі це буде дуже важливий матч у кар'єрі. Крім того, що він буде грати проти своєї колишньої команди, працюючи з якою, він в принципі зробив собі ім'я, фахівець спробує завоювати перший трофей в Італії.
«Ювентус» є рекордсменом за кількістю виграних Кубка Італії. «Стара Синьйора» 13 разів перемагала в цьому турнірі, а з 2015-го по 2018-й рік чотири рази поспіль. Цікаво, що до 2015-го «Юве» не міг 20 років виграти цей трофей, починаючи з 1995-го року.

«Наполі» святкував тріумф в Коппа Італія п'ять разів. Двічі неаполітанці робили це відносно недавно: в 2012-му і 2014-му роках. Якраз-таки в 2012-му «Наполі» виграв у «Ювентуса» з рахунком 2:0. Тоді Вальтеру Маццарі вдалося переграти Антоніо Конте. За партенопейців в тому фіналі голами відзначилися Едінсон Кавані і Марек Гамшик. Більше ці команди у фіналах Кубка Італії не зустрічалися. Це додає фінального поєдинку в Римі цього сезону особливої ​​родзинки.

Всього «Наполі» і Ювентус »зустрічалися між собою 155 разів. За особистими зустрічами явна перевага у туринців (72 перемоги проти 34 при 49 нічиїх).

У цьому сезоні в рамках Серії А команди обмінялися перемогами і в двох матчах забили десять (!) Голів. «Ювентус» в Турині виграв з рахунком 4:3, а Наполі на Сан-Паоло взяв реванш з рахунком 2:1. Взагалі вже чотири матчі поспіль суперники розписуються в воротах один одного, іншими словами, пробивають для любителів ставок прогноз «обидві заб'ють», а також роблять тотал більше 2,5. У минулому сезоні «Ювентус» переграв неаполітанців з рахунками 3:1 і 2:1.

Напередодні важливого поєдинку Мауріціо Саррі заявив, що його дратує, коли йому дорікають брак титулів в Італії. «Мої команди вісім разів підвищувалися в класі. Може бути для когось це і дрібниця в порівнянні з Лігою чемпіонів і Скудетто, але досягати такого результату досить-таки непросто», - сказав напередодні фіналу в одному з інтерв'ю Саррі, додавши, що у нього є бажання підняти над головою кубок.
У свою чергу, наставник «Наполі» Дженнаро Гаттузо, який відомий своїм запальним характером, перед фіналом відзначився на тренуванні команди. Емоційному алленаторе не сподобалося, як під час заняття викладався мексиканець Ірвінг Лосано, а тому тренер просто вигнав свого підопічного з тренування. Тепер під питанням участь Лосано в фіналі.

З кадрів відомо, що за «Юве» точно не зіграє травмований Демірал. Також з приводу Ремзі, К'єлліні та Ігуаїна відомо, що вони не набрали оптимальних кондицій після карантину і ще не готові до поєдинків такого рівня, стверджує Corriere dello Sport. Для Піпіти (прізвисько Ігуаїна) і «Старої Синьйори» в цілому це може навіть і плюс, з огляду на ставлення тіфозі «Наполі» до нього після переходу аргентинця в стан заклятих ворогів - «Ювентуса». Від хвилі критики і порції жорстких коментарів різного характеру буде відбиватися Саррі, якому фани «Наполі» також не пробачили його перехід в туринський клуб.

За «Наполі» не братимуть участі в фіналі дискваліфікований воротар Оспіна, а також травмовані Манолас і Лоботка. Матч, як і всі зустрічі цих суперників, що представляють «бідний» Південь і «аристократичну» Північ, буде сто відсотків емоційним і повним подій.

Орієнтовні склади:

«Наполі»: Мерет - Максимович, Кулібалі, Хюсай, Ді Лоренцо - Алан, Зелінськи, Руїс - Мертенс, Інсіньє, Мілік.

«Ювентус»: Щенсни - Де Лігт, Бонуччі, Алекс Сандро, Куадрадо - Пьяніч, Бентанкур, Рабьо - Бернардескі, Дібала, Роналду.

17 червня, середа

«Наполі» – «Ювентус»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 22:00
Офіційний акаунт італійської Серії А в YouTube
НАПОЛІ-ЮВЕНТУС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Даніеле Довері
Прогноз Sport.ua - 1:2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.