Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 17 червня 2020, 13:22
13910
56

Минай – Динамо. Прогноз і анонс на матч півфіналу Кубка України

«Динамо» знову їде в Минай. На цей раз за путівкою у фінал Кубка

| Оновлено 17 червня 2020, 13:22
13910
56
Минай – Динамо. Прогноз і анонс на матч півфіналу Кубка України
ФК Динамо

У першому півфінальному поєдинку Кубка України, який відбудеться в середу, 17 червня, в селі Минай, місцевий футбольний клуб прийме 11-разового володаря Кубка України - «Динамо». Для «Миная» поєдинок з командою Олексія Михайличенка стане другим офіційним матчем у нинішньому сезоні - Перша ліга, як відомо, візьме старт 24 червня. Таким чином, до поєдинку проти «Динамо» господарі не виходили на поле в офіційних матчах більше шести місяців (якщо не рахувати кубкову гру з «Інгульцем» у березні).

У Першій лізі «Минай» входить до трійки лідерів. У команди 37 очок (стільки ж у «Інгульця», «Оболоні-Бровар» і «Агробізнесу») і третє місце в турнірній таблиці, яке команда посідає завдяки кращим показникам. І якби клуби Першої ліги на останній зустрічі не домовилися про відновлення сезону, «Минай» піднявся б в УПЛ. Тепер же вирішувати завдання підвищення в класі підопічні Василя Кобіна будуть в матчах сезону, які залишилися.

Матч з «Динамо» може стати лакмусовим папірцем, який покаже, чи готовий «Минай» до елітного дивізіону. Безумовно, різниця в класі між двома клубами величезна - це зрозуміло абсолютно всім. Проте, заздалегідь складати зброю перед грандом в «Минаї» не мають наміру - за рахунок бажання, підвищеної мотивації та самовіддачі намагатимуться нівелювати різницю в класі. «Немає нічого неможливого - потрібно грати, адже проти кожного суперника завжди є шанси. Ми розуміємо, що «Динамо» - хороший і сильний суперник, проте будемо готуватися до проходу далі. Подивимося, як гра закінчиться, але ми не будемо виходити на поле з думками, що програємо», - сказав напередодні наставник «Миная» Василь Кобін.

За словами Кобіна, його команда, не дивлячись на двомісячний простий на карантин, повинна бути готова функціонально. З 12-го травня «Минай» в повному складі, за винятком Ігоря Вагіна, який здав позитивний тест на коронавірус, готувався до відновлення сезону. У понеділок вранці минайці здали контрольний тест перед «Динамо» - все здорові і рвуться в бій. Напередодні матчу «Минай» посилився трьома новачками - екс-гравцем «Карпат» Олегом Голодюком, який останні два роки виступав в Угорщині, а також Данилом Книшем і Сергієм Машталіром, які повернулися в команду.

Цікаво, що два роки тому жереб вже зводив «Минай», який тоді ще виступав у Другій лізі, і «Динамо» на стадії 1/8 Кубка України. Василь Кобін тоді ще не повісив бутси на цвях і був одним з тих, хто змусив понервувати іменитого суперника. «Минай» на рівних грав з «Динамо», відрив рахунок в середині першого тайму і тримався до початку другого. Після перерви підопічні Хацкевича завдяки зусиллям Шапаренка, який оформив дубль за чотири хвилини, зломили суперника, а гол Гармаша ще через чотири хвилини - поставив крапку в матчі. У тому матчі брали участь 7 нинішніх гравців «Миная» - Стасюк, Ощипко, Гавриленко, Микуляк, Піняшко, Шпак і Нурієв.

Динамівці напевно пам'ятають той виїзд в Минай, тому не повинні підійти до суперника з шапкозакидальним настроєм. Після гри в Запоріжжі з «Зорею» команда отримала один вихідний, а вже в понеділок увечері зібралася на базі в Конча-Заспі на вечірнє тренування. За винятком Сергія Сидорчука, який отримав рвану рану ноги після грубого фолу Цвека, і Микити Бурди, який продовжує відновлення, всі в строю. Через перебір жовтих карток не зіграє Кадірі. Всього ж головний тренер взяв на гру 20 футболістів.

Не виключено, що Олексій Михайличенко в кубковій зустрічі проведе невелику ротацію. «Динамо» хоч і перенесло матч чемпіонату з «Колосом» на понеділок, змушене грати в щільному графіку, що, з огляду на паузу на карантин, вельми непросто. У той же час, лава запасних у «Динамо» широка - і, як показав матч з «Зорею», долю якого вирішила потрійна заміна Михайличенка, це дуже важливий факт.

Орієнтовні склади:

«Минай»: Кулинич, Допілка, Стасюк, Маткобожик, Жичиков, Микуляк, Голодюк, Піняшко, Вагін, Нурієв, Оринчак.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Шабанов, Попов, Караваєв, Шепелев, Вербич, Буяльський, Циганков, Цітаїшвілі, Соль.

17 червня, середа

«Минай» – «Динамо»
Минай. Стадіон «Минай-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
МИНАЙ - ДИНАМО. ТЕКСТОВАЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбитр: Катерина Монзуль
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 56
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Время проведения матча "рабочий день 2 часа дня" прям намекает, что всем пофиг на него.
Ярослав Скориков
Бля, шо за журналіст готував цей анонс? Пише, що Циба Сергій, шановний, як спортивний експерт, Ви маєте бути в курсі, що нападник Минаю Гегедош вже в Металісті і ніяк не може бути в орієнтовному складі Минаю. Смішно мало....
Иван Грозный
судья это бывает,а вот поля испугаться,что оно им помешает победить и отменить игру,это надо уметь))))
Иван Грозный
Минай. Стадион «Минай-Арена»)))
АРЕНА!звучит сильно
sahka1981
Арбитр: Екатерина Монзуль
Начало в 14:00
поул-позишн у Миная)))
Юра Вареник
Мне только интересно какой дебил придумал играть в 2 часа дня ?
8number
0:4
Твёрдо и чётко. 🤓
oven-50
Как я вижу, здесь возятся одни кротовски рыжие придурки !!!!!
Игорь Петров
Прогноз однозначен, Динамо пройдёт Минай без проблем, во-первых большая разница в классе, во-вторых полное отсутствие игровой практики у Миная, команда просто физически не сможет противостоять, в-третьих Суркис все равно подстрахуется, т к кубок необходим Динамо как воздух чисто психологически, необходимо хоть чем-то оправдаться перед болельщиками.
Nashwill
не розумію цю бамбаську сволоту... зайти,наговорить гадостей про Динамо,щоб їх помітили,опустили нижче плінтуса,змішали з гівном (хоча неясно,чим гівно відрізняється від шахрай-фанів ) .. це ж хворі люди (недолюди) а потім ще й ображаються на те,що їх ненавидять,як і їхній бомжоклуб. хоча самі вони пищать,що у їхнього недоклуба мільярди вболівальників по всій галактиці ,нормальні люди знають,що всі шлюхофанатики - це жменька бухариків,яких купують за півлітру і звозять на стадіони,і яким на футбол пофіг,головне - бухнуть
Владимир Копяк
И снова эта перепуганная баба будет со свистком мешать играть футболистам.... Непонятное назначение, очень похоже на родственные связи с кем-то, кто рулит назначениями, там зарядка от минтая будет очень приличная, карты могут лечь в пользу колхозников, а если им немного и помочь...Но кажется мне, что если и имело руководство минтая мысль иметь определенную помощь на поле от арбитра, то назначение этой бабы - не лучший вариант. Тут боле подошел-бы Арановский или волейболист Швецов, но этот парень уже не судит, но хорош был в таких играх...
K_Sarioglo@i.ua
Удачи Минаю!Хотя верится слабо((...
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zzg77
Вася Кобин проход для Динамо приготовил!
polesse2000
Виктор Иванов, 16.06.2020 19:46-5
Ну так если они мужики, то пусть выставят на игру дубль со старта. ----------------------
Это с какого перепуга они должны это сделать? Потому что тебе хочется? Посоветуй лучше кротам дубль выставить в матче с "Вольфсбургом" в Харькове.
wladimir_skidan
Шансы конечно маленькие у Миная, но поле зелёное, мяч круглый. Как пелось в одном старом мультфильме-Шанс не получка, не аванс он впадает только раз. Удачи Минаю.
Ukraine
6-0 і закривають клуб
Пока все не змінять
Вячеслав Самойлов
Динамо будет непросто. Говорят, Минай там серьезно усилился...
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил