Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 червня 2020, 20:32
19179
26

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У Сидорчука рвана рана, проломили щиток»

Наставник «Динамо» прокоментував перемогу в матчі УПЛ

| Оновлено 13 червня 2020, 20:32
19179
26
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У Сидорчука рвана рана, проломили щиток»
fcdynamo.kiev.ua

«Динамо» у важливому матчі УПЛ обіграло «Зорю» з рахунком 3:1 і повернулося на 2-е місце. Гру прокоментував наставник киян Олексій Міхаліченко.

- Я вдячний «Зорі» за те, що вони разом з нами показали хорошу, добротну гру, яка заслуговує найвищих оцінок. Найголовніше - обидві команди грали тільки на перемогу, ні на який інший результат. І це відчувалося в кожному єдиноборстві, в кожному зіткненні і в емоційному плані. Навіть незважаючи на те, що був відсутній найголовніший компонент футболу - глядачі, все-таки гра була по-справжньому бойовою і в якійсь мірі кубковою.

Звичайно ж, я задоволений тим, що ми змогли переломити хід гри і виграти її, хоча початок другого тайму залишився за «Зорею», і гол був абсолютно логічний. Напевно, нам трохи пощастило в епізоді, коли м'яч потрапив у поперечину. Але наша команда шукала свої моменти, і я радий, що заміни, які ми зробили, внесли свій вклад в гру, і хлопці, які вийшли на поле, дуже додали і оживили матч.

- Як себе почуває капітан команди Сергій Сидорчук?

- Я не лікар, але те, що я бачив - там рвана рана, доведеться зашивати. Наскільки це серйозно - розберемося пізніше. Проломлений щиток, досить-таки великий розріз.

- Андрієвський певний період не потрапляв до стартового склад «Динамо», а зараз регулярно виходить в основі. Як оціните його гру?

- Як і багато футболістів, Саша впорався із завданням, яке ми перед ним ставили. У тому, що Саша - сумлінний і талановитий футболіст, ніхто не сумнівався. Може бути, він досить довго чекав свого шансу. Але шансом, який ми надаємо практично кожному футболістові, щоб вони могли себе проявити, на мій погляд, він починає користуватися. І тільки від нього буде залежати його подальша кар'єра і розвиток.

- Було складно пристосуватися до поля після форс-мажорних погодних умов? Два тайми команди фактично провели на різних полях...

- Абсолютно. Навіть за різних кліматичних умов - перший тайм ми грали в Африці, а другий - в Англії. Але я вдячний стадіону, поле витримало, і до нього ніяких претензій немає, воно дозволяло грати в футбол. Дякую тим людям, які за ним доглядають.

Оцініть матеріал
(116)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
fifadinamo
Результат на табло
nicksaf
LeXX костюк, Михайличенко протестовал вообще против жёлтой карточки Кендзёре, так как он сыграл в мяч. А вообще Заря -- это шлак, грубияны.
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Brian
Почему то Миху никто не критикует. Неужто завоевал любовь и уважение преданных фанатов Динамо?
Думаю Игорь Михайлович эти заслуги без внимания не оставит.
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Liverpool
Вы там чё-то нос в европу потянули? Кому вы там на хер нужны? Вы даже дома никому на хер не нужны)))
Liverpool
20ть Карл, не 2 года..)))
varo
зато у суди новая шуба, вы ничего не понимаете))))
Liverpool
А вообще, раз болелам пох, чё я то парюсь, живите со своей диной, земля пережила всех, бандеровцев, фашистов, комуняк, демократов, ленинцев и тому подобное дерьмо. Всех пережила - переживёт и вас))))
Liverpool
Честно... хоть 20ть минусов, хоть 2000чи, чего дина достигла за 20ть лет? Проясните..
Liverpool
А нет... умеете... докажите формально за последние 20ть лет чего достигли?
LeXXX костюк
А как Лёшик кипятком начал с...ть, когда судейка пошел смотреть видеоповтор с нарушением Кендзёры. Пшеку там прямая красная была, и Лёшик это понимал. Но "зрады" со стороны свистка не произошло, и значит жена может рассчитывать на зимнюю обновку гардероба.
Liverpool
Миха умер в слезах, ну почему все против динамы? Утёршись соплями он понял, может я что-то делаю не так, а по другому ведь я не умею и снова зарыдал...