Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 червня 2020, 22:13
487
0

Олександр БАБИЧ: «Ворскла підловила нас на дитячій помилці»

Наставник «Маріуполя» - про матч проти «Ворскли»

| Оновлено 13 червня 2020, 22:13
487
0
Олександр БАБИЧ: «Ворскла підловила нас на дитячій помилці»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич

Сьогодні «Маріуполь» в 26-му турі УПЛ вдома зіграв внічию з «Ворсклою» - 1:1.

Наставник «Маріуполя» Олександр Бабич поділився враженнями від матчу:

«Багато що з того, що ми задумували, команда виконала. Багато було розрізних передач, але десь не вистачило останнього пасу для того, щоб розкрити оборону суперника і забити гол.

Як це часто буває - створюєш моменти, не забиваєш і суперник карає. «Ворскла» підловила нас на дитячій помилці. Але після цього м'яча ми ще більше додали. Забили гол, були ще передумови забити м'ячі.

Якщо в цілому брати матч, то ми побудували гру на пресингу, контролі м'яча. Суперник більше грав на контратаках, які доставляли нам проблеми в тих моментах, коли ми не встигали перебудовуватися.

Не можу сказати, що ми провели нашу найкращу гру. Але хлопці повністю виклалися на футбольному полі. Наш функціональний стан не оптимальний, але ми будемо додавати. Упевнений, що в наступному матчі в Кубку проти «Ворскли» ми будемо ще агресивнішими та більш націленими на ворота.

Два очки в трьох матчах після карантину? Думаю, якби реалізували свої моменти і сьогодні, і в матчі проти «Олімпіка», то ми могли розраховувати на більшу кількість очок. Але це футбол. Суперник теж готується, теж розбирає нас.

Сьогодні думаю, рахунок закономірний. Моменти були і у нас, і у суперника. Явної переваги не було у жодної команди. Так, у нас було більше контролю м'яча, але за гольовими моментами гра була рівною».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.