Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 червня 2020, 14:35
1848
2

Маріуполь - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З «Ворсклою» господарі поля зіграють без Федорчука і Чоботенка

| Оновлено 13 червня 2020, 14:35
1848
2
Маріуполь - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

За сім турів до закінчення чемпіонату України сезону 2019-2020 років в нижній частині турнірної таблиці Прем'єр-Ліги поки ще залишається багато питань. Навіть незважаючи на те, що львівські «Карпати» через меншу кількость проведених матчів відстають від інших команд все більше і більше, шанси на те, щоб скоротити цю дистанцію, у них все ж таки залишаються. Тому у відносній безпеці в плані зниження у класі в цій шістці може відчувати себе хіба що «Дніпро-1».

Ось і в майбутньому матчі і «Маріуполь», і «Ворскла», звичайно, будуть прагнути до перемоги. Тим більше, що в разі успіху полтавські футболісти не тільки скоротять відставання від суперника до мінімуму, а за втраченими очками навіть перевершать його. Але для цього підопічним Юрія Максимова треба дуже постаратися.

Адже свіжі ще в пам'яті у вболівальників спогади від останнього очного протистояння цих команд тут же на берегах Азовського моря 4 березня нинішнього року. Тоді господарі поля впевнено виграли з рахунком 3:0 (голи забили Дмитро Мішньов з пенальті, Дмитро Топалов і Сергій Чоботенко). Та й у Полтаві в першому колі «Ворскла» вирвала нічию лише на другій компенсованій хвилині до основного часу матчу, коли точним ударом відзначився Денис Васін. У гостей тоді гол знову забив Сергій Чоботенко.

Цікаво, що після вже згаданого матчу у Маріуполі у майбутніх суперників розпочалися невеликі серії. Зокрема, у «Ворскли» триматчева без поразок (одна перемога і дві нічиї), а у «Маріуполя» - триматчева безвиграшна (дві поразки і одна нічия). Так що одні будуть прагнути до того, щоб цю серію продовжити, а інші, навпаки, її перервати.

Слід також звернути увагу і на те, що ці клуби після відновлення чемпіонату провели всього лише по одному матчу (їхні поєдинки з «Карпатами» перенесені на більш пізній термін). А це означає, що гості, наприклад, не проводили офіційних ігор майже два тижні. Чи позначиться ця обставина на діях полтавців поки сказати важко.

І ще. Через перебір жовтих карток азовцям не зможуть допомогти два футболісти основного складу Валерій Федорчук та Сергій Чоботенко. У зв'язку з цим у Олександра Бабича і його помічників, звичайно ж, додасться головного болю.

Матч «Маріуполь» - «Ворскла» буде судити Дмитро Кутаков з Київської області. У нинішньому сезоні він вже тричі перетинався з полтавським клубом. Підсумок цих зустрічей для «Ворскли» - 1 перемога і 2 поразки. Що стосується маріупольців, то за цього арбітра в п'ятому турі вони крупно програли «Шахтарю» у Харкові 1:5.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Кірюханцев, Биков, Яворський, Горбунов, Тіщенко, Мішньов, Ігнатенко, Чурко, Топалов, Фомін
«Ворскла»: Різник, Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Скляр, Пуцлін, Васін, Кане, Кулач, Шехіч

13 червня, субота

«Маріуполь» — «Ворскла»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойко. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Пипец там наверное +40 будет.
Упл почему вы такие бездари, почему не думаете о людях.
Николай Власов
МАРИУПОЛЬ В ПЕРЕД К ПОБЕДЕ ПОКАЖИТЕ СВОЙ КЛАСС