Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 11 травня 2020, 20:17
228913
97

Усик жорстко відповів «диванному експерту», який викликав його на бій

Український боксер висловив все, що думає

| Оновлено 11 травня 2020, 20:17
228913
97
Усик жорстко відповів «диванному експерту», який викликав його на бій
Інстаграм Олександра Усика

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик відповів борцю вільного стилю Богдану Грицаю, який викликав його на бій без правил за участь в пропагандистському фільмі про РПЦ і провокаційний ролик з погрозами хейтерам.
 
«Дуже багато експертів з'явилося, які хочуть мене в чомусь провчити і приймають виклики. З приводу виклику. Дорогі друзі, всі ті, хто хочуть викликати мене на бій, вас дуже велика кількість і я не можу всім відповідати і з усіма боксувати.
 
Але з'явився ще один хлопець, потрібно віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або зазнавав труднощів, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, і ви побачили в моїх роликах якийсь виклик - я, як джентльмен, який сповідує правила (а я сповідую правила і живу за правилами), ласкаво прошу в ринг.
 
Але потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах. Бої без правил - це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати. Але я живу за правилами. І я не поділяю народ, зараз же йде поділ. Хтось буде вболівати за одного, хтось буде вболівати за іншого - і це йде поділ всередині. Мені без різниці, що відбувається за територією моєї країни. Мені важливо, що відбувається всередині моєї країни.
 
Так що друзі, якщо хто хоче в ринг - ласкаво просимо. Але тільки ви повинні пройти медогляд, що з вами все добре, і лікар дає вам дозвіл на виступ. І в цьому випадку ми будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким ні. Якщо ви хочете, то стаєте в чергу.
 
Тому що я довго йшов до того, щоб завойовувати титули для країни. Так, я роблю це для себе, але я привожу їх в країну. І країну за рахунок цього знають. Ми привозимо титули, прапор піднімається, це триває вже дуже довгий час.
 
Ви ж поділяєте країну на віруючих і невіруючих. Ви говорите у що мені вірити. Я - самостійна одиниця і якщо я висловив свою думку, то це не означає, що вона неправильна. Потрібно почути дві думки, щоб зрозуміти, яка з них правильна. А ви засуджуєте і ображаєте мене за кіно, в якому показано, як Бог змінив моє життя і життя тих учасників, які знімалися в цьому фільмі.
 
Я можу зніматися в будь-яких фільмах і де захочу. Ми ж демократична країна? Ми будуємо демократію, ми прагнемо в демократичне суспільство. Так ось, друзі, не виривайте з контексту, не ображайте. Мій джентльменський вид спорту - це бокс. Не треба погрожувати: про снайперш, про людей похилого віку, які відстрілюють тварин. Згадали Кадирова, згадали Путіна. Ще згадайте Трампа, Бенджаміна Баттона... Всіх потрібно згадати, щоб багато підписників з'явилося у вас.
 
Виходить, що ви існуєте за рахунок того, що ми говоримо. Ви висмикуєте з контексту, берете відео, які ми записуємо, і за рахунок цього у вас з'являється більше підписників, переглядів. Але якщо так, то давайте робити правильно. Ми ж можемо звернутися до юристів. Ви хоча б роялті якесь платіть, за те що переглядів стільки отримуєте.
 
Моя країна - Україна. Я тут живу, я тут народився, виріс. Якби я хотів кудись поїхати, то вже б давно зробив. Але я не хочу нікуди їхати, і ви мене звідси не виженете. Тому що це моя країна, не розділяйте людей. Телеканали: не висмикуйте слова з контексту, не розділяйте український народ. Ми - українці, ми не малороси, ми не сепаратисти.
 
Друже мій. Ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій - ти кинув мені виклик і кинув в мене рукавичку. А так як в дуелі є два дуелянти: один кидає виклик, в іншій - вибирає зброю. Я вибираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу і боксую за правилами», - сказав Усик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не разделяйте народ Украины

Публикация от Usyk Aleksandr (@usykaa)

Оцініть матеріал
(965)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 97
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jimmi
То есть, угрожать и показывать как ты применишь свои навыки на "диванных экспертах" и чиновниках - норма, а драться по правилам ММА - не, не, не.
Обосрусик
str14
Все русско-фашистские помойки, те же самые, которые радуются гибели каждого украинского военного, в экстазе от высказываний Усика и Ломаченко.
DKTheBest2
А чому Грицай повинен тоді виходити в ринг по твоїм правилам? Він борець, ти боксер, середина це бої без правил.
А на рахунок одного народу? Чому тоді ти не кажеш, що німці в роки війни теж були браттями, а війни не було, був конфлікт урядів? Ділили бізнес.
axylinam
Усик подонок и никчемный трус,мужские разборки этот нелюдь хочет проводить по своим правилам,вся статья направлена на отмазку своей трусости,как только нарисовался подготовленный спортсмен,так Усик сразу в кусты,Усик-это позор для Украины
vizuals
Усі нормальні люди розуміють, що Усиков жерстко злився
bullyUA
Заглавие как-то по-дебильному написано. (С)
Надо так:
Усик жестко обосрался перед «диванным экспертом», который вызвал его на бой.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Он прав, нет никакого смысла угрожать или проводить батлы, он свой выбор уже сделал и его не переубедиш. Был Усик, а стал ВатУсик
garik_trinity
Что ж ты, фраер, сдал назад? О правилах вдруг заговорил, когда получил вызов от такого же спортсмена, как и он . А насчет фильма, то о слове "пропаганда" он не слышал, я так понял?
Максим  Степаненко
Усік, "ввімкнув режим Діда Мороза"
Vladislav Pohily
Это разговор глухого с немым. Ему говорят, что возмущены его гражданской позицией, где в Украине внутренний конфликт, а РФ типа миротворец, а он все пытается перевести в русло, где якобы ущемляют его свободу на вероисповедание. В общем пустой разговор.
lehach_08
..был усик а стал трусик)
Vipfishman2
РПЦешный мракобес ... 🤮🤮🤮
Archie FireLion
трУсик таки зассал
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Капитан Врунгель
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Панас Петров
Передайте этому что в украинском паспорте нет строки "национальность".
Oleksandr Kymlach
усиков, ты настоящий мальчик в "трусиков". Тебя же на ковер не приглашали, а приглашали в октагон, где ты был бы с пацаном в равных условиях, а ты пытаешься выторговать себе преимущество. Текст то хоть ты сам писал или тебе вася помогал? В любом случае он по дебильному написан, как всегда у всех руцкомирских ватников-опзжо*ников.
Михаил Розенберг
жестко слился а не жестко ответил
Vbolivalnyk-Peter
Завтра "диванний експерт" запише ролик, в якому погодиться битися з Усиком вторинну по боксерським правилам, а Усик, переконаний, відповість, що в нього на черзі бій у суперважкій вазі, а потім згідно контракту ще якийсь вигаданий абстрактний поєдинок, та й взагалі зараз у світі панує короновірус - люди помирають - (хоча, гадаю, усі пам'ятають, як він над Коронопандемією стібався), а потім скаже, що чувак взагалі мусить спершу бути у тій ваговій категорії, що й Саня і крім медогляду ще й контрольне зважування має пройти, тест на допінг здати, тест на наркотичні речовини, тест на відсутність гепатитів, ВІЛ, вагітність.....