Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
5887
30

Ломаченко привітав ветеранів з Днем перемоги віршем

Український боксер опублікував вірш про День перемоги

Ломаченко привітав ветеранів з Днем перемоги віршем
instagram.com

Знаменитий український боксер Василь Ломаченко привітав ветеранів з Днем перемоги віршем, який опублікував в своєму Інстаграмі:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOMA (@lomachenkovasiliy) on

Вибачте ви нас, ветерани,
За нині воскреслу брехню.
Вибачте за правнуків п'яних,
Зігуючу молодь.

За те, що чорнив натовп вас,
Піднявши гнилі мрії.
Що часто оплачений пафос
Несе вашої слави квіти.

Вибачте ви нас, ветерани,
За продані ордена.
Що всі переможені країни
Багатші, ніж наша країна.

Вибачте ви нас, ветерани,
Що пам'ять не входить в наш ГОСТ.
За мізерну дрібницю в кишенях
І крихітної пенсії жменю.

Вибачте, що нові біди
Пронизують, як ніби списом,
Що хтось посмів сигарети
Підкурювати Вічним вогнем.

Вибачте, що стали чужими
Народи Союзу зараз.
Вибачте, якщо не заслужили,
Ми гордості вашої і вас!

Раніше повідомлялося про те, що Росія може запропонувати Ломаченку змінити громадянство.

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Усику и Ломаченко спорт.юа должен сказать спасибо, они в карантин вытягивают рейтинг.
Вот не дай бог они примут рос.гражданство, о ком писать?
DKTheBest2
А міг би просто подякувати ветеранам.
Ossa8860
Некого поздравлять. Самому молодому ветерану сегодня было бы под сто, а ветераны столько не живут. Зато ряженые самозванцы с радостью примут васины поздравления.
ktesibiy
Вроде бы и поздравление красивое, ну как-то не заходит по некоторым причинам. По поводу "Зигующей и пьяной молодежи" поддерживаю полностью так как являюсь сам категорическим противником национализма, особенно радикального, но кстати крайних нациков в России в наше время по моему больше чем в Украине. По поводу "Пафоса с цветами на могилах" это исключительно к различным так называемым пророссийским силам, которым только и остается на этом играть, кстати самому Лому никто не мешает накупить цветов и скромненько без афиширования развезти по братским могилам, а то что официальные лица страны возлагают цветы, так лично я за это. По поводу же очернения не помню я что-то чтобы даже националисты в открытую очерняли ветеранов, может за исключением отдельных крайне упоротых индивидуумов. Третий куплет исключительно вина победившего Совка. Четвертый от части вина и современных властей, в наше время настоящих ветеранов так мало (возраст не меньше 93-94 тел), что можно им и обеспечить хорошую пенсию. Ну а про вражду народов Союза так а кто в этом виноват, кто развязал или спровоцировал войны в Молдавии, Грузии, Украине... Лично для меня русские не являются врагами "за умолчанием" как и в любой другой стране есть ублюдки и есть нормальные люди... Но тех кто в экстазе кричал "Крым наш" лично я даже не будучи противником национализма считаю своими врагами.
bullyUA
Вообще-то День победы был 8 мая, когда немцы подписали капитуляцию. А 9 мая войска генерал лейтенанта Андрея Андреевича Власова освободили Прагу от немцев. Но называть освобождение власовцами Праги Днем победы довольно странно.
Саша Зардунов
Украинцы просто в будущем будут рассматривать Украину в общем контексте в Мировой войне без всяких мутных Ломаченков и Усиков
Ruslan
Як на мене то тут нема що святкувати. Винищення народу, не інакше. Хіба що день жалю та жаху 8 травня свічку поставити, за тих хто померли в ті сіро-чорні часи, по яких одночасно стріляли і спереду і ззаду женучи як худобу на убой. Сумувати та вибачатись потрібно перед померлими. А прославляти, радіти та пишатись вважаю дикістю, так само як і називати міста та вулиці тими іродами які вбили свій народ братній не більше ніж німці. Так і по цей день, кидати з своєї території градами, знов ж таки не рахуватись та цінувати людей на тій зазомбованій та нашій стороні заради інтересів кремля - дикість 21-го століття! Кацапи по натурі підлі, як були так і є. Можна ворога поважати, но тільки не кацапа. Гниди будуть братами а потім ніж в спину засунуть. Нехай святкують, хрєн з ними, те що здобуто вбитими бездумно нашими предками, я це святкувати не буду. А те що Лом та Усик почали то на мою думку таке враження що вони на гімно наступили і може б і раді спригнути та вже нема як. Люба подібна хрєнь з їхньої сторони буде викидуватись щоб відчиститись, але сморід дальше буде.
Dozor
Всё правильно написал!)
Присоединяюсь, Спасибо дедам и прадедам за победу !
Саша Зардунов
Что ты Виктор Иванов идеологию гонишь
Саша Зардунов
Касательно 9 мая и ВОВ в целом, так это праздник советской империи, которой уже нету. Никто ведь уже не празднует праздники Римской империи, хотя Рим оставил огромное наследство, по которым живёт Европа до сих пор. Например по римским законам. А СССР и Российская империи ничего кроме моря крови ничего не оставила. Рейган СССР назвал империей зла. ЕС приравнял СССР к Гитлеровской Германии. Нынешняя Россия это такая же дермовая империя, которую тысячу лет будут вспоминать с презрением. Даже Чингисхан был величественней всяких Петров, Сталиных и Путиных. 9 мая отмечают только советские люди которые вскоре уйдут в небытие. А Украинцам отмечать праздник Советской империи, которая уничтожила украинскую государственность- это нонсенс
Саша Зардунов
Совсем у Ломы поехала крыша.. Как то о нем уже и говорить лень
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Зардунов
да и при чём здесь Майдан. Мы говорим о дне победы. Россияне и советские люди естественно будут ненавидеть Майдан. Такова жизнь
Husgvarna
Вася, ти і в Африці Вася. Пізд.обол рашинський, купи ветеранам щось дійсне, аніж віршики викидувати в мережу.
der_MaiStier
Ломаченков вже навіть вибачається від імені кацапів. Точно вважає себе одним із них і готується офіційно стати кацапом. Туда йому з Усіковим і дорога. Про зігуючу кацапську молодь він дарма, бо дєдиваєвалі самі непогано зігували з німцями у Бресті 1939 та у травні 1941 у ГнилійВоді. Чому не уточнює "ветеранам", що Параша завжди була і буде в лайні разом з ветеранами, як розхідним матеріалом, і всюди, куда вона заходить, помийна яма утворюється автоматом - КНДР, Афганістан, Куба, Сирія, НДР та інші окуповані країни Європи у 1945, Абхазія, Осетія, Придністров'я, Крим, Лугандон...
Ukraine_Kiev_Fan
Так а что он сделал не так. Поздравил ветеранов. Стих нормас. Уж лучше чем Усик перлы выдает)
генадий павленко
если сам писал, то вообще респект, но думаю тут как минимум кто-то помогал, подправлял , єто как минимум
gvs58
И что ты плачешь, как девочка? Простите, простите.... Говори за себя! Виноват? Значит: ''Простите меня'' и т.д. А лучше реально помоги, а не слюни пускай!
bolelschik
Не опасаются, что некоторые болельщики отвернутся, видимо, понимал