Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 травня 2020, 14:35
15939
18

Іван РЕДКАЧ: «Ломаченко мене заблокував. Буду вболівати за Лопеса»

Український боксер розкритикував Василя за його пости в соцмережах

| Оновлено 01 травня 2020, 14:35
15939
18
Іван РЕДКАЧ: «Ломаченко мене заблокував. Буду вболівати за Лопеса»
boxingscene.com

Відомий український боксер Іван Редкач висловився про свого співвітчизника, чемпіона Василя Ломаченка. Редкач розповів, що Василь його заблокував в Instagram, а також пояснив, чому вболіватиме за Теофімо Лопеса в їхньому бою.

«Яка логіка, який сепаратизм... Комусь подобається чорне, комусь біле, мені взагалі рожевий колір подобається. Хтось любить яблука, хтось груші. Хтось слухає Лободу, а хтось Дженніфер Лопес. Так я, наприклад, піду на Дженіфер Лопес - це мій вибір. Якщо вся Україна піде на Лободу, молодці, це їхній вибір, я все одно піду на Дженіфер Лопес, мені пісні її до душі більше і шоу її мені подобаються, це мої гроші і я вирішу без громадської стадної думки на кого мені квиток купити. І тут немає нічого особистого. Це вибір. Захотів - волосся пофарбував в рожевий, захотів - у вигляді прапора України... І єдина важлива для мене думка - це думка рідних, їм подобається, мені подобається - ми раді. Це мій особистий прояв любові до Батьківщини, називайте це як хочете. Я так відчуваю і так роблю! І якщо мій вибір не на користь українського боксера, так це не від того що я Батьківщину не люблю або в опозицію пішов! Це мій вільний вибір!

А те, що сарказм і гумор для багатьох це взагалі загадка і поняття, які не пояснюються, так це теж не моя проблема! Так, я вважаю що Василь (Ломаченко) погарячкував з хрестами оливковими на дверях, буває, ну, а з іншого боку, це його вибір і знайшлися ті, які побігли це робити і знайшлися такі як я, хто посміявся.

Заблокував мене Ломаченко - це його вибір, це його право... Хтось відкритий до критики, хтось ні, хтось готовий це прочитати, послухати, подивитися, а комусь простіше «зникнути». І це право й вибір кожного, який теж потрібно поважати. Так ось я куплю квиток на Теофімо Лопеса і поставлю гроші на нього. Це мій вільний вибір, мені він і як боксер, і як людина приємніший і в моєму виборі немає нічого антипатріотичного, а більше того, сепаратизму. Це мій вибір!», - написав Редкач в Instagram.

Раніше Редкач звинуватив тренера Усика в тому, що він має російське громадянство.

Оцініть матеріал
(131)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Редкач полностью прав,к сожелению и Ломаченко и Усик превратились в рупор кремля в Украине,причём по своей глупости полностью бесплатно
UKRAINE FAN
Да у нас любой хлам из рашки собирает аншлаги . Вот такой патриотизм у нас!
DARK SIDE
Для Ломаченко ценнее Россия, чем Украина. Бывают люди предатели - это их выбор! Ломаченко полностью меня разочаровал, когда начал постить видосы с врагами Украины. Ничего, кроме презрения к таким людям не может быть! В любой стране предателей презирают! И Усик и Гвозик тоже коллаборанты! Титушек видать в их залах набирают! Это никчемные люди!
Александр Певчий
За Ломаченко, Усика и Гвоздика и я не болею, так как они показали себя как малоросы, а не украинцы. Чужие они для меня. Не лежит душа за них болеть. Столько украинцев погибло от рук российских оккупантов, а этим хоть бы что. Личные амбиции, поиск славы се и карьера в спорте стали для них важнее всего.
генадий павленко
меня лично бесят люди, которые меня банят на ютуб, очень часто отписываюсь от них, даже если полезные видео у них
vizuals
"Якщо вся Україна піде на Лободу, молодці це їх вибір"
))))))))))))
temamx2727
Ахахаха, кретин полнейший этот редкач. Вася что бы не связываться с дураками и не опускаться до их уровня, просто заблочил его. И как раз наоборот, редкач все воспринимает близко и не принимает критику, а с пеной у рта кричит какой он молодец и у него свое мнение
Сергей Карлов
Редкач...Кто это?)Ах,Моська знать она сильна,что лает на слона...
Дмитрий Трегубов
Личные интересы выше национальных
vizuals
Про блокування - сам Ваня меня заблокував у твіттері лише за те, що я сказав, що його програш Златичаніну не був випадковим, але він мені написав, що удар був випадковим
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Какой не сусветный бред.
Вася выходит под гимн страны моей боксирует и выигрывает титул для моей страны.
Мне пофиг какая у него какашка в голове.
Я бокс смотрю.