Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
|
471
1

Юлія ЛЕВЧЕНКО: «Смішно чекати, коли конкурентки підуть на пенсію»

Українська стрибунка у висоту розповіла про важливість конкуренції в спорті

Юлія ЛЕВЧЕНКО: «Смішно чекати, коли конкурентки підуть на пенсію»
Instagram. Юлія Левченко

22-річна українська стрибунка у висоту Юлія Левченко поділилася думкою про важливість конкуренції в спорті.

«Конкуренція – один з найбільших подразників і найбільш миттєва мотивація. Вона діє моментально, а не як книга з пошуку мотивації чи лекція на цю тему. У конкуренції потрібно швидко ухвалювати рішення: поки ти будеш шукати мотивацію, суперниці ставатимуть сильнішими та йтимуть до своїх цілей.

У професійному спорті конкуренція є завжди, і це круто! Якщо в тебе сильні суперники, смішно сидіти й чекати, поки вони зникнуть чи підуть на пенсію. Хтось іде, хтось прогресує, хтось запалює нову зірку – це природний процес, який робить спорт настільки цікавим, бо ти постійно в конкурентному колі.

Не треба сподіватися, що конкуренція зникне. Це працює навпаки: завжди краще мати когось конкурентного, інколи навіть програвати, але рости разом, аніж вигравати все без гідного спротиву. В українських жіночих стрибках у висоту конкуренція дуже серйозна. На чемпіонаті України для потрапляння в призи потрібно показувати високі результати. Водночас є країни, де дівчата виходять, роблять один стрибок – і все, вони чемпіонки. Повірте, їм складніше», — зазначила Левченко.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Щось ти, Юляша, не дуже конкурувала с Ласицкане. Ось Ярослава уже наздогнала її. Нажаль, Олімпіади не буде. Ярочка була готова побити її